bartu30 0 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2017 (edytowane) Witam, planuje zrobić pasztet z królika... tyle że nie wiem co mógłbym dodać do niego by nie był aż tak bardzo suchy? chciałbym dodać do niego grzyby oraz ewentualnie to gotowania dać boczek surowy. jak myślicie czy to dobry pomysł? Edytowane 23 Grudzień 2017 przez bartu30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Zgłoś Napisano 23 Kwiecień 2021 U mnie przed świętami Bożego Narodzenia i przed Wielkanocą jest zawsze wielkie pieczenie. Najwięcej robimy właśnie różnych ciast i słodkości. W tym roku kupowałam z tej okazji nawet nowe formy do pieczenia na https://tadar.pl/kategoria/blachy-i-formy-do-pieczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi