bartu30 0 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2017 Witam, planuję zakupić rowerek trekkingowy, by ruszać się troszeczkę zimą, tylko kompletnie nie wiem na co zwracać uwagę, pomożecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DrewnianyJJA 0 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2017 Podczas ćwiczeń nie warto odchodzić od rowerka, także ja Ci radzę żebyś ogarnął sobie jakiś fajny bidon Ja mam szkolny, bo dostaliśmy fajne bidony z http://bidon.pl/ na rozpoczęcie sezonu piłkarskiego. Jestem mega zadowolony z tego bidonu, jest bardzo porządny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Zgłoś Napisano 19 Maj 2020 Jeśli chcesz jeździć na rowerze zimą to weź pod uwagę, że bardzo szybko robi się ciemno. Warto więc zadbać o to żebyś był dobrze widoczny dla innych kierowców. Jedna sprawa to oczywiście sprawne oświetlenie, ale warto też kupić jakieś rowerowe odblaski albo jakiś odblaskowy element garderoby. Zobacz na przykład takie odblaskowe chusty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fionnka009 0 Zgłoś Napisano 21 Luty 2022 Na zimę spoko, no ale jak tylko zrobi się ładna pogoda to najlepiej wsiaść na zwykły rower, to jest bez porównania. Tak rowery damskie są teraz na moim celowniku. Przeglądam różne opcje na Ceneo, celuje w taki rower w średniej półce cenowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi