Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
pcelite

Przeprowadzka miedzynarodowa

Rekomendowane odpowiedzi

Chce w najblizszym czasie spelnic jedno ze swoich wiekszych marzen, przeprowadzic sie do Hiszpanii. Jezdze tam na wakacje od kilku lat rok w rok. Nie ukrywam poznalam tam naprawde fajnego faceta .. jestem z nim caly czas w kontaktcie. Udalo mi sie odlozyc troche grosza wiec pora na przejscie do dzialania. Moze podpowiecie mi czym sie sugerowac przy wyborze. Dla mnie najwazniejsze bedzie bezpieczenstwo przewozonych rzeczy wiec zastanawiam sie nad doplaceniem do jakiegos ubezpieczenia. W ofertach wiekszosci firm ktore przejrzalam nawet nie ma takiej mozliwosci .. na przeciw wychodzi tutaj Zlotnicki - https://zlotnicki.pl/oferta/przeprowadzki-miedzynarodowe/ Rozwazam mocno skorzystanie wlasniej z niej. Za ta decyzja przemawia ich 20 lat na rynku. Jesli macie wyrobione zdanie na ich temat lub inne rekomendacje to bede wdzieczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zbyt obszernej wiedzy w tym obszarze tematycznym. Dlatego też raczej nie jestem w stanie pomóc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciezko tak z biegu wybrac jakas konkretna firme. Wiesz wybor na rynku jest duzy jednak trzeba sie przestrzec przed firmami oferujacymi swoje uslugi za pol ceny. Mozna sie na nich jedynie co tylko przejechac. Zreszta nikt normalny nie liczy na cuda przy placeniu polowy tego co normalnie. Tutaj trzeba znalezc dobry kompromis miedzy cena a jakosci. Szukajac czegos w sieci natknalem sie przypadkiem na Fortis - https://www.fortis-przeprowadzki.pl/przeprowadzki-hiszpania-polska/ Jak mozna sie dowiedziec z ich strony www to dzialaja na rynku juz od ladnych paru lat. Zorganizowac przeprowadzke zagraniczna nie jest wcale tak latwo jakby sie moglo wydawac .. a opinie maja w wiekszosci pozytywne. Moze u nich znajdziesz to czego szukasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie wiem, bo przeprowadzałem sie jedynie po Polsce. i tutaj jedna z lepszych firm transportowych jest firma Wiki od przeprowadzek. Wszystko mi wynieśli do samochodu i świetnie zabezpieczyli na czas przewozu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...