panda55 0 Zgłoś Napisano 28 Sierpień 2017 Z racji, że jestem nowa, chciałam się przywitać, więc cześć wszystkim ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jagodka5 0 Zgłoś Napisano 29 Sierpień 2017 Dzień dobry Wam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
abstrakcyjna1 0 Zgłoś Napisano 30 Sierpień 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
crazy 0 Zgłoś Napisano 30 Sierpień 2017 Cześć wszystkim Urwisom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pieknisia 0 Zgłoś Napisano 1 Wrzesień 2017 Hej, hej, hej, tak się witam bo jestem nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
monika88ula 0 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2017 czesc witam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
swiezak 0 Zgłoś Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam wszystkich zarejestrowanych tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sonwek 0 Zgłoś Napisano 10 Wrzesień 2017 Witam wszystkich użytkowników tego forum i pozdrawiam każdego z was z osobna! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
diamentowa 0 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2017 Witam Was bardzo serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bystrzyca 0 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2017 Z przyjemnością dołączam do użytkowników tego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
muczi 0 Zgłoś Napisano 19 Wrzesień 2017 Witam wszystkich zycze milego dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
OknowyJa 0 Zgłoś Napisano 22 Wrzesień 2017 Cześć! Witam wszystkich na forum baaardzo serdecznie! Co tam słychać urwisy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nieedobra9 0 Zgłoś Napisano 22 Wrzesień 2017 Cześć, fajnie do Was dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
brzoskwinka 0 Zgłoś Napisano 23 Wrzesień 2017 Witam wszystkich forumowiczów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tani-Toner 0 Zgłoś Napisano 24 Wrzesień 2017 Ja również pragnę przywitać wszystkich na forum Bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć i postaram się miło, aktywnie spędzić tutaj czas oraz pomóc w wielu ważnych kwestiach. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
majestatyczna 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2017 Cześć i czołem, super tu z Wami być ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bambuszek 0 Zgłoś Napisano 1 Październik 2017 Fajnie w końcu się uaktywnić na tym forum, witam Was serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
odblokowana 0 Zgłoś Napisano 14 Październik 2017 Witajcie, cieszę się, że mogę do Was dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krainalodu 0 Zgłoś Napisano 15 Październik 2017 Hej, nareszcie udało mi się do Was dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bystrzyca12 0 Zgłoś Napisano 17 Październik 2017 Witam miło tych zarejestrowanych i niezarejestrowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
hardkorowa 0 Zgłoś Napisano 23 Październik 2017 Cześć, jestem nowa, dlatego się z Wami witam ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
perelka 0 Zgłoś Napisano 27 Październik 2017 Hej, serdecznie Was witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wyzszypoziom 0 Zgłoś Napisano 6 Listopad 2017 Bardzo fajne forum i fajni ludzie, pozdrawiam Was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pokowy 0 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2017 Witam wszystkich! Ja również jestem nowy na tym forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi