zosicial 0 Zgłoś Napisano 23 Kwiecień 2017 (edytowane) Myślicie, że coś takiego jak koszulki z własnym nadrukiem mogą być trafionym prezentem dla nastolatka?? Jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? Edytowane 27 Kwiecień 2017 przez zosicial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
seconder 0 Zgłoś Napisano 10 Lipiec 2017 Myślę że koszulki z nadrukiem to bardzo dobry pomysł na prezent, ale wszystko zależy od tego co będzie na nadruku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
deszczyk 0 Zgłoś Napisano 11 Lipiec 2017 myślę, że jak najbardziej tak, zawsze to coś nieoczywistego i spersonalizowanego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
papaja 0 Zgłoś Napisano 12 Lipiec 2017 Koszulki z ciekawymi nadrukami to taki uniwersalny prezent który sprawdzi się zawsze i wszędzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
silmac 0 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2017 Jasne, że to fajny pomysł, tylko jeśli chcemy komuś taką podarować, to albo musimy mieć bardzo fajny projekt, alo zlecić komuś do zaprojektowania - fajnym pomysłem, jest coś związanego z tym, co daną osobę interesuje, a jeśli to bliższa osoba, to coś związanego z wspomnieniami, śmiesznymi sytuacjami polecam https://kadok.pl/ bardzo dobra jakość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
atela 0 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2017 mój brat ma firmę z takimi koszulkami, mogę polecić na priv namiary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TereSska34 0 Zgłoś Napisano 29 Listopad 2017 Kwestia doboru odpowiedniego napisu do koszulki. Ja teraz zamówiłam dla swojej rodzinki wersje świąteczną bluzek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi