lewoslaw 0 Zgłoś Napisano 13 Kwiecień 2017 Witam Chciałbym zakupić procesor do moje komputera,jestem w tych sprawach zielony i chciałbym się doradzić na tym forum.Głównie zależy mi by dobrać procesor pod grę League of Legends,bo widzę że ma duże spadki w walkach drużynowych do tego chciałbym się doradzić jaki wentylator dobrać pod chłodzenie (nowego) procesora. Mój sprzęt karta graficzna: AMD Radeon R7 series 200 procesor:Pentium® Dual-Core CPU E6600 3.06GHZ pamięć ram:4 GB zasilacz:Antec VP500PC płyta główna:AS ROCK G41C-GS R.2.0. pamięć dysków:700 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro76 0 Zgłoś Napisano 13 Kwiecień 2017 Ile chcesz wydać na procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewoslaw 0 Zgłoś Napisano 13 Kwiecień 2017 ok.350 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub637 1 Zgłoś Napisano 25 Kwiecień 2017 zawsze procesor jest bardzo ważny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad754 1 Zgłoś Napisano 26 Kwiecień 2017 taki procesor to trochę kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liwius 0 Zgłoś Napisano 17 Maj 2017 polecam intel core 2 quad q9650 koszyuje uzywany ok 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakpatr 0 Zgłoś Napisano 12 Czerwiec 2017 Za te pieniądze, nie kupisz żadnych cudów, ale Lol na pewno Ci pójdzie. Kup używanego Intela. Za 2/3 miesiące i5 powinny stanieć i na olx'ie kupisz używke za tą kasę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach