kunegunda 0 Napisano 28 Luty 2017 Witam jakich używacie sprawdzonych szamponów do włosów przeciwłupieżowych? i po jakich farba nie schodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wera33 0 Napisano 6 Marzec 2017 (edytowane) może kup aptece nizoral jest skuteczny, kiedyś stosowałam Edytowane 6 Marzec 2017 przez wera33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sergiozasa 0 Napisano 8 Marzec 2017 a może szampony naturalne pomogą lub dla dzieci:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nikolabaf 0 Napisano 9 Marzec 2017 u mnie szampony dla dzieci się nie nadawają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wiewiesiek 0 Napisano 13 Marzec 2017 ja stosuję z szampon z dziegciem i niestety farba schodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Napisano 18 Kwiecień 2017 A w temacie kosmetyków to jakie są teraz dobre lakiery do paznokci? Konkretnie chodzi mi o lakiery hybrydowe, które długo trzymają się na paznokciach. Takie jak tutaj będą ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
never 0 Napisano 18 Kwiecień 2017 A w temacie kosmetyków to jakie są teraz dobre lakiery do paznokci? Konkretnie chodzi mi o lakiery hybrydowe, które długo trzymają się na paznokciach. Takie jak tutaj będą ok? nawet fajne;) ciekawe okazje cenowe warto spróbować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
crazys 0 Napisano 18 Kwiecień 2017 nawet fajne;) ciekawe okazje cenowe warto spróbować na szczęście nie mam tego problemu;) ale warto mieć zapisane strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Piernik_13 0 Napisano 19 Kwiecień 2017 na szczęście nie mam tego problemu;) ale warto mieć zapisane strony to masz szczęście;/ to bardzo powszechny problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ridan 0 Napisano 25 Kwiecień 2017 U mnie bardzo fajnie sprawdził się szampon dermastic. Zauważylem, że mam po nim bardziej lśniące i mocniejsze włosy. Dokupiłem również plastry w aptece z tej samej serii, które przyklejałem sobie na noc. Bardzo wzmocniło mi to włosy i zahamowało wypadanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tabasco 0 Napisano 12 Maj 2017 Jeśli chodzi o fajne kosmetyki do włosów, to na pewno dermastic. Ja na początku nie wierzylem, że mogą dobrze działać, ale poleciła mi je pani w aptece. Dokupiłem też plastry przeciw wypadaniu włosów i rzeczywiście poskutkowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
marcel04 0 Napisano 23 Maj 2017 również kojarze dermastic bardzo dobrze działa na moje włosy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ridan 0 Napisano 24 Maj 2017 U mnie na włosy bardzo fajnie sprawdziły się kosmetyki dermastic. Maja szampon i serum wzmacniające, a także plastry do przyklejania na noc. Bardzo mi się wzmocniły włosy po ich zastosowaniu, przestały wypadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tabasco 0 Napisano 5 Lipiec 2017 Bardzo dobre są też kosmetyki do włosów marki dermastic. Są stosunkowo nowe na rynku, ale bardzo dobre. U mnie wzmacniają włosy i sprawiają, że te już się tak szybko nie przetłuszczają. Naprawdę bardzo dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daarek 0 Napisano 24 Listopad 2020 Jak ktoś z was cierpi na trądzik, łuszczycę czy atopowe zapalenie skóry to mogę polecić suplement diety o nazwie Neoglandyna To kapsułki której maj ą w składzie zdrowe oleje NNKT - omega 3 i 6 dzięki temu skóra zaczyna być odpowiednio nawilżona, dużo rzadziej się wysusza i wygląda zdrowo. Dodatkowo chroni przed czynnikami z zewnątrz i dodaje promiennego wyglądu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sodowawoda 2 Napisano 5 Czerwiec 2022 z pachnącej krainy jest taki szampon za 25 zl boski jest i dziala! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi