tabasco 0 Zgłoś Napisano 6 Grudzień 2016 Hej! Szukam routera wifi i znalazlem fajny sklep w sieci wasserman.pl. Ceny maja fajne z tego co porownywalem, ale kompletnie nie mam pojecia, ktory wybrac. Nie wiem czy to istotne, ale mieszkanie mam dosc duze i z wifi bedzie musialo korzystac 6 osob. Mozecie cos polecic? Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agrest2104 0 Zgłoś Napisano 15 Grudzień 2016 (edytowane) Kupując router do mieszkania o dużej powierzchni i skomplikowanym rozkładzie trzeba myśleć przede wszystkim o zapewnieniu odpowiedniego zasięgu we wszystkich miejscach, w których jest to niezbędne. Ja osobiście polecałbym Router TP-LINK TL-WR841N - dla mnie numer jeden pod względem jakości zasięgu. Edytowane 13 Maj 2017 przez agrest2104 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Zgłoś Napisano 25 Lipiec 2017 Powiem ci tak... moje doświadczenia są proste. Miałem kilka typów routerów, kilka różnych marek i zawsze to Netgeary spisywały mi się najlepiej. A jednak wcale nie były to zaawansowane wersje - raczej tanie sprzęty. Myślę, że jednak marka ma tutaj dosyć istotne znaczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach