baska317 0 Napisano 25 Listopad 2016 (edytowane) Witam, tak jak w temacie rozwodzę się i szukam prawnika Zależy mi, aby kancelaria prawnicza była godna zaufania i polecana. Chciałabym sprawę zakonczyć dosyć szybo i miec juz z głowy. Pozdrawiam Edytowane 29 Listopad 2016 przez baska317 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
inbox317 0 Napisano 25 Listopad 2016 Witam, nie mam na szczescie doswiadczenia w takich sprawach, ale mysle ze powinnas popytac znajomych-moze ktos zna jakas zaufana kancelarie.Warto tez sprawdzic opinie w internecie zanim sie dokona wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
blasfargrup 0 Napisano 5 Grudzień 2016 Nie zazdroszczę sytuacji, ale wiem też, że da się z niej wyjść obronną reką. Sam to przechodziłem. Reprezentował mnie prawnik z http://www.kancelariabarabasz.pl/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
minek1218 0 Napisano 9 Grudzień 2016 racja sytuacja nie do pozazdroszczenia :/ Może nie będzie tak źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Wando11 0 Napisano 18 Grudzień 2016 Mój kumpel też się teraz rozwodzi. Przypadkiem, dzięki detektywom z MB Detektywi odkrył, że żona go zdradza z jego przyjacielem. Zabolało go jak nie wiem. Na szczęście już się trochę pozbierał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
brruno18 0 Napisano 4 Styczeń 2017 A np. tutaj może najdziesz jakieś porady prawne na blizejprawa.pl? Mają tam mnóstwo różnego rodzaju porad i myślę, że coś się tam dla Ciebie na pewno znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PaulQ 0 Napisano 12 Styczeń 2017 Super, dzięki wielkie za informacje Przyda mi się to na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tabasco 0 Napisano 23 Styczeń 2017 Jeżeli tylko masz dobre dowody i pokażesz je w sądzie, to rozwód pójdzie szybko. Nawet ze zwykłym prawnikiem. Mój znajomy miał dowody zdrady żony. Miał jakieś zdjęcia i nagrania rozmów telefonicznych. Wszystko to, ponieważ wynajął agencję mb detektywi. Dzięki nim w sumie dowiedział się tak naprawdę o zdradzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Taurynka 0 Napisano 25 Luty 2017 Zajrzyj sobie tutaj adwokat rozwód warszawa . Koleżanka korzystała z usług tej kancelarii jak się rozwodziła i dzięki nim proces ten przebiegł sprawnie i szybko. Doradzą Ci co i jak a wszelkie papiery załatwią za Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Oculus 0 Napisano 27 Luty 2017 Jeśli chodzi o Katowice, to jak najbardziej godny polecenia jest ten adwokat Katowice rozwod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ridan 0 Napisano 28 Luty 2017 Nie znam się za bardzo na prawnikach, bo nigdy żadnego nie potrzebowałem, ale znam fajną agencję detektywistyczną mb detektywi, która może ci pomóc w trakcie rozwodu. Jeśli chodzi o zdrade to będziesz mieć dobre dowody w sądzie, a rozwód pójdzie bardzo gładko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Piren 1 Napisano 30 Marzec 2017 Moja koleżanka z Opola rozwodziła się, tylko oni razem mieli ze sobą dziecko. Więc oczekiwała też alimentów. Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyny Brzozowskiej pomogła jej ze wszystkim. Chwaliła sobie współprace z tą prawniczką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
fifi101 0 Napisano 27 Kwiecień 2017 (edytowane) Hej moge ci polecic zaufanego adwokata- adwokat katowice rozwod Edytowane 27 Kwiecień 2017 przez fifi101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
montumag 0 Napisano 12 Wrzesień 2017 Rozwody są zawsze przykre i nierzadko problematyczne. Wiem, bo my nie mogliśmy się z małżonką dogadać i sprawa ciągnęła się 2 lata! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Napisano 19 Październik 2017 Weź adwokata i się nie zastanawiaj, w takich sprawach nie ma co ryzykować bo mogą one mieć długofalowe konsekwencje. Nie wiem gdzie mieszkasz? Moja siostra korzystała z kancelarii we Wrocławiu w trakcie swojego rozwodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Papoq46 0 Napisano 20 Październik 2017 Bardzo jest mi przykro z tego powodu, może jeszcze uratujecie swój związek? __________________________________ http://pit-tax.pl/dlaczego-pit-28/955/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Manfred33 0 Napisano 20 Październik 2017 To nic strasznego.. dasz rade ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek41 0 Napisano 20 Październik 2017 Lepiej jeszcze przemyśl tą decyzje nie rób pochopnych kroków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ajlar 0 Napisano 28 Październik 2017 Czasem rozwod to najlepsza opcja. Jak juz sie probowalo wszystkiego odnosnie ratowania zwiazku, jak juz nie ma tej milosci, chemii - to pozostaje zadac sobie pytanie - gdzie widzimy sie za 20 lat? Czy nadal u boku tego aktualnego partnera, razem, w szczesciu, czy osobno? Zycie jest za krotkie, aby spedzac je z niewlasciwymi ludzmi - uswiadomil mi to mecenas Budrewicz z Warszawy. Bardzo doswiadczony i skuteczny prawnik od rozwodow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lefek 0 Napisano 31 Październik 2017 przykro mi z tego powodu, rozwody to nigdy nie jest łatwa rzecz:( dasz radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi