gagor 0 Zgłoś Napisano 20 Sierpień 2016 witam jak zmienić kolor myszki bloody a70 na macu i czy w ogóle da się to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basthi 0 Zgłoś Napisano 16 Październik 2017 ;dddd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bachelor 0 Zgłoś Napisano 16 Marzec 2019 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fakal 0 Zgłoś Napisano 22 Marzec 2019 Ciężkie pytanie, poczytaj na necie. Na pewno coś piszą na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pekala07 0 Zgłoś Napisano 29 Marzec 2019 Nie mam zdania w tym temacie. Nie będę w stanie pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwida_2 0 Zgłoś Napisano 2 Wrzesień 2020 Ja mam Genesis Xenon 750 - dobry sensor, myszka wlasciwie niezniszczalna, sprawdza sie naprawde super. no i cenowo wychodzi spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurynka 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2020 U mnie też firma genesis sie sprawdzila, nie chciałam przepłacać i wybrałam genesis xenon 800 i jest bardzo dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach