olek1 1 Zgłoś Napisano 17 Sierpień 2016 Potrzebuję pomocy w wyborze monitora potencjalnie z 1440p, 144Hz, 27', G-Sync. Mam jedną gtx 970 i rozważam kupno drugiej, więc wydaje mi się, że wystarczy to do obsłużenia takiego monitora. Myślałem też o monitorze zakrzywionym. Co o tym sądzicie i czy jest coś godnego polecenia? 3K zł to mój max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antek22 0 Zgłoś Napisano 20 Sierpień 2016 A po co druga? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olek1 1 Zgłoś Napisano 26 Sierpień 2016 Bo jedna 970 na 1440p w bardziej wymagających grach nie wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ahmad 0 Zgłoś Napisano 26 Sierpień 2016 No niestety nie wystarczy taki, zalezy w co chcesz grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tokarskim82 0 Zgłoś Napisano 6 Grudzień 2016 Jak w Fifę albo Battlefielda to musisz coś lepszego znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jola09 1 Zgłoś Napisano 6 Grudzień 2016 lepszy monitor zakupisz na allegro i to tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ola23 0 Zgłoś Napisano 7 Grudzień 2016 najlepszy monitor około 30-35 cali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renata342 0 Zgłoś Napisano 8 Grudzień 2016 No tak, większy nie jest potrzebny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marix41 1 Zgłoś Napisano 9 Grudzień 2016 No jak na moje to większy jest bezsensowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dethrok77 1 Zgłoś Napisano 12 Grudzień 2016 No ale na większym wszystko lepiej widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haarun 0 Zgłoś Napisano 12 Grudzień 2016 Jak dla mnie nie warto iść w te zakrzywione monitory, lepiej kupić coś na IPs i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olek1 1 Zgłoś Napisano 13 Luty 2017 Dziękuję za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oss23 0 Zgłoś Napisano 13 Luty 2017 Ja też dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blgortis 0 Zgłoś Napisano 22 Luty 2017 To polecam taki co ma fresync albo gsynca bo jednak to działa dobrze i ta latencja dzięki temu zostaje ogarniczona i też światło z monitora nie jest tak ostre oczy mniej bolą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olek1 1 Zgłoś Napisano 13 Marzec 2017 Mam kartę od Nvidii, więc w gsync idę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandrazork 1 Zgłoś Napisano 16 Marzec 2017 czesc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksiu432 1 Zgłoś Napisano 17 Marzec 2017 Nara! Co do monitora to 144 Hz bym polecał, tylko nie zapomnij potem że musisz mieć kabel DP.. Materiały budowlane Poznań tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olek1 1 Zgłoś Napisano 23 Marzec 2017 nie zapomnę o kablu DP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siersciuch99 0 Zgłoś Napisano 23 Marzec 2017 Popieram w 100% mojego poprzednika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piren 1 Zgłoś Napisano 4 Kwiecień 2017 najlepszy to 15 cali według mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tessidame 0 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2017 czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olek1 1 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2017 Dziękuję z odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach