Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
luiza089

roczek

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie fundusze? Czy jest to dziewczynka czy chłopiec?

jeśli chcesz podarować coś uniwersalnego to proponowałbym coś zaprojektować. Na przykład na tej stronie jest opcja zaprojektowania dla dziecka śliniaczka:

http://www.megakoszulki.pl/sliniak-z-wlasnym-nadrukiem-grafika

Dodajesz tam zdjęcie albo napis. Jakiś czas temu moja siostra cioteczna urodziła to żona zaprojektowała dla dziecka taki śliniaczek. Siostra była zaskoczona ( oczywiście na plus).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy, to w sumie jest małe dziecko, można kupić coś z biżuterii, a dopiero jak będzie starsze to będzie w nim chodzić, wiadomo, ale żeby miało pamiątkę z chrztu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio miałem ten sam problem co kupić na roczek chrześnicy, poszedłem trochę na łatwiznę i kupiłem nie otwieralną skarbonkę i wrzuciłem do niej trochę grosza. A oszczędności będzie mogła dopiero otworzyć na 18 urodziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wybrała jakąś zabawkę edukacyjną, jest duży wybór, na pewno znajdziesz coś ciekawego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma inne pomysły na prezent dla małego dziecka. My ostatnio swojemu chrześniakowi zafundowaliśmy sesję zdjęciową. fotograf dziecięcy bielsko-biała wykonał sesję w pełni profesjonalnie, chrześniak się cieszył bardzo no i przy okazji jest świetna pamiątka.

ja bym proponowała rowerek biegowy;) szczególnie na ten okres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie rowerek to może jakieś gry edukacyjne;) na pewno wpadnie mu w oko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gry edukacyjne są na prawdę dobrym pomysłem ;) polecam sporo czasu spędzonego razem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gry edukacyjne są na prawdę dobrym pomysłem wink.png polecam sporo czasu spędzonego razem

albo jakieś może puzzle? też wciągają ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy czy dziewczynka czy chłopiec, choć i tak nie będzie tego pamiętać;p Ja dałem pieniądze rodzicom i jakieś pierdołki dla dziecka, plus wypisaną kartkę ze słowami od siebie :) Ale jakaś gra dla małych dzieci, żeby rodzice mogli się z nimi bawić to super pomysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko zależy kim jesteś dla dziecka, ja ostatnio jak byłem z moją żoną na przyjęciu właśnie ze względu na roczek córki mojego brata, to kupiliśmy po prostu bardzo ładne ubranko w sklepie z odzieżą dziecięcą https://malani.pl/ .Powiem, Wam że naprawdę był to strzał w dziesiątkę, bo rzeczy z tego sklepu są bardzo dobrej jakości, a dodatkowo w atrakcyjnych cenach. Myślę, że jeśli będę miał za niedługo swoje dzieci to kupować ubrania będę tylko u nich ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się całkowicie z moim poprzednikiem... Nic dodać, nic ująć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem siostrzeńcowi rowerek biegowy, ale to już z myślą na przyszłość. Dopiero zaczął go używać mając już 2 latka, ale był jak znalazł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...