luiza089 0 Napisano 4 Sierpień 2016 Witam jaki prezent na roczek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Elion 1 Napisano 5 Sierpień 2016 Jakie fundusze? Czy jest to dziewczynka czy chłopiec? jeśli chcesz podarować coś uniwersalnego to proponowałbym coś zaprojektować. Na przykład na tej stronie jest opcja zaprojektowania dla dziecka śliniaczka: http://www.megakoszulki.pl/sliniak-z-wlasnym-nadrukiem-grafika Dodajesz tam zdjęcie albo napis. Jakiś czas temu moja siostra cioteczna urodziła to żona zaprojektowała dla dziecka taki śliniaczek. Siostra była zaskoczona ( oczywiście na plus). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kakr 0 Napisano 5 Sierpień 2016 To zależy, to w sumie jest małe dziecko, można kupić coś z biżuterii, a dopiero jak będzie starsze to będzie w nim chodzić, wiadomo, ale żeby miało pamiątkę z chrztu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ignacy12 0 Napisano 9 Sierpień 2016 Ja ostatnio miałem ten sam problem co kupić na roczek chrześnicy, poszedłem trochę na łatwiznę i kupiłem nie otwieralną skarbonkę i wrzuciłem do niej trochę grosza. A oszczędności będzie mogła dopiero otworzyć na 18 urodziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pauulaaa 0 Napisano 10 Kwiecień 2017 a może podłoga interaktywna dla dzieci lub coś z zabawek interaktywnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Iza222 0 Napisano 14 Kwiecień 2017 Ja bym wybrała jakąś zabawkę edukacyjną, jest duży wybór, na pewno znajdziesz coś ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
never 0 Napisano 18 Kwiecień 2017 Każdy ma inne pomysły na prezent dla małego dziecka. My ostatnio swojemu chrześniakowi zafundowaliśmy sesję zdjęciową. fotograf dziecięcy bielsko-biała wykonał sesję w pełni profesjonalnie, chrześniak się cieszył bardzo no i przy okazji jest świetna pamiątka. ja bym proponowała rowerek biegowy;) szczególnie na ten okres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
crazys 0 Napisano 18 Kwiecień 2017 jak nie rowerek to może jakieś gry edukacyjne;) na pewno wpadnie mu w oko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Piernik_13 0 Napisano 19 Kwiecień 2017 gry edukacyjne są na prawdę dobrym pomysłem polecam sporo czasu spędzonego razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Miodor 0 Napisano 19 Kwiecień 2017 gry edukacyjne są na prawdę dobrym pomysłem polecam sporo czasu spędzonego razem albo jakieś może puzzle? też wciągają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mormon18 0 Napisano 23 Kwiecień 2017 Zależy czy dziewczynka czy chłopiec, choć i tak nie będzie tego pamiętać;p Ja dałem pieniądze rodzicom i jakieś pierdołki dla dziecka, plus wypisaną kartkę ze słowami od siebie Ale jakaś gra dla małych dzieci, żeby rodzice mogli się z nimi bawić to super pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ritan 1 Napisano 26 Marzec 2018 To wszystko zależy kim jesteś dla dziecka, ja ostatnio jak byłem z moją żoną na przyjęciu właśnie ze względu na roczek córki mojego brata, to kupiliśmy po prostu bardzo ładne ubranko w sklepie z odzieżą dziecięcą https://malani.pl/ .Powiem, Wam że naprawdę był to strzał w dziesiątkę, bo rzeczy z tego sklepu są bardzo dobrej jakości, a dodatkowo w atrakcyjnych cenach. Myślę, że jeśli będę miał za niedługo swoje dzieci to kupować ubrania będę tylko u nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
katy78 0 Napisano 26 Marzec 2018 Zgadzam się całkowicie z moim poprzednikiem... Nic dodać, nic ująć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
preJanusz 0 Napisano 27 Marzec 2018 Ja kupiłem siostrzeńcowi rowerek biegowy, ale to już z myślą na przyszłość. Dopiero zaczął go używać mając już 2 latka, ale był jak znalazł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi