Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
red100

Jaki prezent dla nastoletniego brata

Rekomendowane odpowiedzi

Brat ma 14 lat i zupełnie nie mam pomysłu co mu podarować. Jakieś pomysły na prezenty tak do 100 zł maksymalnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze mały gówniarz z niego. Na stronie jest sporo prezentów dla nastolatków: http://www.goodies.pl/379-prezenty-dla-nastolatkow - na Twoim miejscu pozostałbym przy jakimś gadżecie tego typu. Powinien się cieszyć bo facet w każdym wieku lubi takie gadżety.

Mój brat miał jakiś czas temu urodziny i dostał ode mnie na tą okazję model do składania

metalowy-model-do-skladania-star-wars.jpg

Był to jego pierwszy model do składania ale widocznie złapal bakcyla bo jak złóżył ten to wyprosił na rodzicach aby mu kupili kolejny. Moze i dobrze bo spędza mniej czasu przed komputerem i nie marnuje życia na gierki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 100 zł?

wygodne spodnie

jakieś materiałowe trampki

scyzoryk

książka z dziedziny, która go interesuje

Możesz równiez coś dla niego zaprojektować. Na tej stronie jest możliwość zamówienia dla siebie koszulki polo z napisem

http://selino.pl/koszulki-polo-z-wlasnym-nadrukiem-na-zamowienie,g-6.html - koszulki są wykonane porządnie, kilka razy tam kupowałem i wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z kolegą, modele do sklejania są bardzo dobrym pomysłem na prezent i można kupić taki za mniej niż 100 zł. Sprawdź sobie na przykład ten http://revell.com.pl/modele-do-sklejania/star-wars/tie-fighter,art,7541.html w tym sklepie znajdziesz również inne fajne modele. Ja bym się ucieszył z takiego prezentu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup mu fajny antywirus do komputera. Może być g data ze sklepu klucz-system. To bardzo fajny i sprawdzony program antywirusowy, więc bratu na pewno sie przyda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy czym brat się interesuje, wtedy można dobrać fajny tematyczny prezent i na pewno będzie zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup mu fajne bezprzewodowe sluchawki na bluetooth. Można je dostać na przykład w sklepie wasserman.eu Są niedrogie, a naprawdę fajne i bajeranckie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Padło kilka fajnych pomysłów, np. słuchawki, czy antywirus. Myszka gamingowa też może być niezłym prezentem, jeżeli młody lubi pośmigać w coś przez neta. Do 100 spokojnie znajdziesz coś mega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może jakąś grę komputerową? zobacz jakie są teraz w modzie i wybierz jakąś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam podobny problem potrzebuje kupic na 18stke bratu komputer gier jakis strzelanek a za bardzo nie wiem co i jak rozumiem ze jest to tez pewien koszt a nie mam za duzo pieniedzy jakbyscie mogli napisac co i ile kosztuje bylbym wdzieczny:) i tak poza tematem czy korzystalisice kiedys z pozyczek online czy jest to bezpieczne bo rozumiem ze nie bede mial wystarczajacej gotowki na komputer a chcialbym kupic jakis porzadny a nie taki na pol roku czasu pomozcie:)?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli lubi muzykę to bym mu kupił słuchawki jeśli natomiast woli spor to np piłkę czy koszulkę piłkarską chociaż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze możesz mu kupić jakiś bon, do wybranego sklepu, czy całego centrum handlowego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo zależy też od twojego budżetu - jeżeli możesz wydać więcej to może zafunduj mu dobry laptop czy komputer - jeżeli mniej to może jakieś akcesoria dla graczy lub coś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...