red100 2 Napisano 7 Lipiec 2016 Cześć. Szukam obecnie jakiegoś dobrego prezentu urodzinowego dla dziewczyny. Dodam,ze fundusze mam do 100 zł. Co możecie w tych pieniądzach polecić dobrego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Starek 2 Napisano 7 Lipiec 2016 Napisz może coś więcej. Czym się dziewczyna interesuje. Co lubi. Nikt jej nie zna tutaj lepiej niż Ty. Prezentem może byc na przykład: książka czekoladki kwiatki Ewentualnie jakiś gadżet spośród tych: http://www.goodies.pl/363-prezenty-na-urodziny Moja dziewczyna na przykład bardzo lubi dostawać świece Yankee Candle Szczególnie,ze je kolekcjonuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Rycht40 0 Napisano 12 Lipiec 2016 A czym się dziewczyna interesuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Explorer 0 Napisano 13 Lipiec 2016 Wszystko zależy od dziewczyny, mój jest mega praktyczna, aż mnie czasem to irytuje. Ostatnio zażyczyła sobie konsultacje u architekta, bo interesuje ją projektowanie łazienek Poznań, bo zaczęła czas remontów. No i co zrobić. Ważne, żeby była zadowolona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
screamu 0 Napisano 14 Lipiec 2016 Nie powiemy ci, bo jej nie znamy. WIęc ciężko doradzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ade63 0 Napisano 23 Lipiec 2016 zaproś ją do kina i daj kwiatka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przemekk 0 Napisano 25 Lipiec 2016 Jakaś romantyczna kolacja. W tym budżecie powinienieś się spokojnie zmieścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Elion 1 Napisano 5 Sierpień 2016 Może coś takiego? http://selino.pl/kubki-z-wlasnym-nadrukiem-na-zamowienie,g-9.html Na stronie możesz zaprojektować kubeczek z napisem. Taki kubeczek to jedynie 20 zł. Dodatkowo kup bukiet kwiatów oraz zabierz ja do kina.Myśle,że zorganizowanie dla niej takiego dnia na pewno ją ucieszy. Jakiś czas temu moja dziewczyna miała urodziny i wszystko zaplanowałem właśnie w ten deseń. Była bardzo zadowolona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kakr 0 Napisano 5 Sierpień 2016 Dobry alkohol, biżuteria, kwiaty, kolacja, wyjazd, kupno zwierzaka, zależy co lubi, to jest ważne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ajlar 0 Napisano 6 Październik 2016 (edytowane) Kosmetyki Edytowane 6 Październik 2016 przez Ajlar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
neciar 0 Napisano 7 Październik 2016 Masaż Na gruponie byś na pewno coś znalazł. Albo bukiet róż + jakiś kosmetyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krokodyl 0 Napisano 31 Październik 2016 Może kup jej jakąś dobrą torebkę, np. Wittchen? Taki prezent zostanie z nią na lata, a nie jakieś spa i masaże, o których za miesiąc zapomni… http://www.ceneo.pl/Moda;6352-0v – tutaj masz całkiem fajny wybór takich toreb. Tylko najpierw przejrzyj jej kolekcję, żeby zobaczyć, jaki mniej więcej ma styl ☺ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ridan 0 Napisano 27 Grudzień 2016 Kup jej jakieś fajne buty zimowe. Podpytaj dziewczynę jaki ma rozmiar i pooglądaj sobie ofertę sklepu Kamil. Mają tam bardzo ładne i porządne buty. Mnie na przykład bardzo podoba się taki model https://www.sklepkamil.pl/botki-kamil-1022-czarny ale sam na pewno będziesz wiedział jaki gust ma Twoja dziewczyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fakpik 0 Napisano 28 Grudzień 2016 A czym się dziewczyna interesuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tabasco 0 Napisano 23 Styczeń 2017 Zajrzyj sobie na stronę wasserman.pl Znajdziesz tam na pewno kilka ciekawych pomysłów na prezent dla kobiet. Może to być na przykład jakiś nowy blender, czy akcesoria kuchenne. Kobiety lubią takie rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
prof 0 Napisano 23 Styczeń 2017 każdy zna swoją kobietę i na pewno już nie raz dostał sugestię czego chce ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Orzeszek 0 Napisano 23 Styczeń 2017 Ja bym jeszcze przemyślał te sprawdzone zegarki Adriatica Moim zdaniem to może być naprawdę świetna opcja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Marta 0 Napisano 13 Luty 2017 Drobna rada dla wszystkich Panów: lepiej unikać całej tej odpustowej tandety typu złote żółwiki, czy zmanierowane ramki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ridan 0 Napisano 28 Luty 2017 Zabierz dziewczynę na weekend do SPA. Na pewno się ucieszy. Moja była strasznie zadowolona, kiedy wymyśliłem taki sposob spędzenia weekendu. zabrałem ją do hotelu Verde Montana w Kudowie Zdroju i pozwoliłem jej wybrać zabiegi, ktorym chciałaby się poddać. Było super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi