Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
red100

Prezent na urodziny dla dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Szukam obecnie jakiegoś dobrego prezentu urodzinowego dla dziewczyny. Dodam,ze fundusze mam do 100 zł. Co możecie w tych pieniądzach polecić dobrego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz może coś więcej. Czym się dziewczyna interesuje. Co lubi. Nikt jej nie zna tutaj lepiej niż Ty. Prezentem może byc na przykład:

książka

czekoladki

kwiatki

Ewentualnie jakiś gadżet spośród tych:

http://www.goodies.pl/363-prezenty-na-urodziny

Moja dziewczyna na przykład bardzo lubi dostawać świece Yankee Candle

kochany-dom.jpg

Szczególnie,ze je kolekcjonuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czym się dziewczyna interesuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od dziewczyny, mój jest mega praktyczna, aż mnie czasem to irytuje. Ostatnio zażyczyła sobie konsultacje u architekta, bo interesuje ją projektowanie łazienek Poznań, bo zaczęła czas remontów. No i co zrobić. Ważne, żeby była zadowolona :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiemy ci, bo jej nie znamy. WIęc ciężko doradzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaproś ją do kina i daj kwiatka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś romantyczna kolacja. W tym budżecie powinienieś się spokojnie zmieścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może coś takiego?

http://selino.pl/kubki-z-wlasnym-nadrukiem-na-zamowienie,g-9.html

Na stronie możesz zaprojektować kubeczek z napisem. Taki kubeczek to jedynie 20 zł. Dodatkowo kup bukiet kwiatów oraz zabierz ja do kina.Myśle,że zorganizowanie dla niej takiego dnia na pewno ją ucieszy. Jakiś czas temu moja dziewczyna miała urodziny i wszystko zaplanowałem właśnie w ten deseń. Była bardzo zadowolona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry alkohol, biżuteria, kwiaty, kolacja, wyjazd, kupno zwierzaka, zależy co lubi, to jest ważne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmetyki smile.png

Edytowane przez Ajlar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masaż :D Na gruponie byś na pewno coś znalazł. Albo bukiet róż + jakiś kosmetyk ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może kup jej jakąś dobrą torebkę, np. Wittchen? Taki prezent zostanie z nią na lata, a nie jakieś spa i masaże, o których za miesiąc zapomni… http://www.ceneo.pl/Moda;6352-0v – tutaj masz całkiem fajny wybór takich toreb. Tylko najpierw przejrzyj jej kolekcję, żeby zobaczyć, jaki mniej więcej ma styl ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jej jakieś fajne buty zimowe. Podpytaj dziewczynę jaki ma rozmiar i pooglądaj sobie ofertę sklepu Kamil. Mają tam bardzo ładne i porządne buty. Mnie na przykład bardzo podoba się taki model https://www.sklepkamil.pl/botki-kamil-1022-czarny ale sam na pewno będziesz wiedział jaki gust ma Twoja dziewczyna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czym się dziewczyna interesuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajrzyj sobie na stronę wasserman.pl Znajdziesz tam na pewno kilka ciekawych pomysłów na prezent dla kobiet. Może to być na przykład jakiś nowy blender, czy akcesoria kuchenne. Kobiety lubią takie rzeczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdy zna swoją kobietę i na pewno już nie raz dostał sugestię czego chce ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drobna rada dla wszystkich Panów: lepiej unikać całej tej odpustowej tandety typu złote żółwiki, czy zmanierowane ramki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabierz dziewczynę na weekend do SPA. Na pewno się ucieszy. Moja była strasznie zadowolona, kiedy wymyśliłem taki sposob spędzenia weekendu. zabrałem ją do hotelu Verde Montana w Kudowie Zdroju i pozwoliłem jej wybrać zabiegi, ktorym chciałaby się poddać. Było super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...