jamba 0 Zgłoś Napisano 27 Maj 2016 Witam szanownych forumowiczów, Mam pracę dla grafika komputerowego - od zaraz! Wykonujemy grafiki dla dużych i znanych firm. Praca m.in. przy tworzeniu: folderów reklamowych, plakatów, key visuali, wizytówek, ulotek, projektów opakowań, loga, stron internetowych itd. Generalnie wszystko co się tworzy w PS i drukuje. Jeżeli potrafisz wykonać cokolwiek z powyższych, koniecznie się odezwij. Wymagania: - dobra znajomość i doświadczenie w pracy z programem Adobe Photoshop [warunek konieczny] - cierpliwość i umiejętność przyjmowania konstruktywnej krytyki - własny sprzęt i oprogramowanie do pracy [praca z domu] - mile widziana znajomość Adobe InDesign - mile widziana znajomość Adobe Muse - mile widziana znajomość WordPress'a Oferuję: - uczciwe wynagrodzenie za wykonaną pracę - możliwość podpisania dogodnej umowy [w tym umowy o pracę] Zainteresowanych proszę o kontakt na adres email: starosta.mikolaj@gmail.com Prześlij koniecznie portfolio lub kilka swoich prac. Pozdrowionka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serwispolska 0 Zgłoś Napisano 10 Czerwiec 2016 Witam teraz nie trudno jest znaleźć prace jednak wszystko zależy od Twoich projektów tak naprawdę powysyłaj do agencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coala94 0 Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgadzam się z powyższą wypowiedzią, jeśli dalej kogoś szukasz to zgłoś się do firmy, która się tym zajmuje. Będziesz miał pewność, że zrobi to dobrze bo jest to w jej ofercie. Jeśli chodzi o projektowania loga dla firm to zerknij na http://www.projekty-logo.com.pl/. Wielokrotnie wysyłałam do nich moje pomysły i za dobrą cenę wysyłali mi gotowy projekt. Warto z nimi współpracować jeśli masz w zanadrzu tyle zleceń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach