hhenryk88 1 Zgłoś Napisano 21 Maj 2016 Warto wynająć kogoś do zaprojektowania wnętrza w biurze, czy może zająć się tym samemu? Znacie może jakieś sprawdzone firmy zajmujące się projektowaniem takich wnętrz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jadwigaa87 0 Zgłoś Napisano 23 Maj 2016 Biuro świadczy o firmie, powinno więc być urządzone możliwie jak najlepiej, elegancko i estetycznie, także najlepiej wynająć jakiegoś fachowca - efekty będą z pewności lepsze, niż przy samodzielnej aranżacji. Dobre projekty biur i innych lokali mają tutaj http://370studio.pl/...nie-wnetrz-biur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krawienom 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2016 Witam ja jakoś projektowałem z żoną za darmo i każdy się dziwi ze sami tak ładnie dom urządziliśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wrona 0 Zgłoś Napisano 8 Czerwiec 2016 Poogladaj sobie jakieś blogi z gotowymi wnętrzami lub jakieś programy o urządzaniu albo poszperaj w internecie na pewno uda Ci się znaleźć coś co Cie zainspiruje. A jeśli kompletnie nie masz pojęcia czego oczekujesz od wnętrza to wtedy już zostaje szukanie projektantów ale jak dla mnie to by była ostateczność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Greg87 0 Zgłoś Napisano 13 Czerwiec 2016 najlepiej samemu wg własnych gust, przy czym nie zaszkodzi poszukać inspiracji w katalogach wnętrzarskich albo w gazetach typu m jak mieszkanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
digger4 0 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2016 Jeżeli masz do tego "smykałkę" to mozna takie biuro zaprojektować samemu. Ale jeżeli nie wiesz za bardzo jak sie do tego zabrać, to chyba lepiej sobie odpuścić. Zawodowy projektant wnętrz, zrobi to w sposób fachowy i rzeczowy. On wie co w biurze powinno się znajdować, jak wszystko rozmievcic aby wszystko było funkcjonalne itp. Dlatego ja osobiście polecam ci właśnie te opcję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
joannaw 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2016 sama się nad tym zastanawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zertic 0 Zgłoś Napisano 17 Maj 2017 jeśli chodzi o projektowanie wnętrz, to raczej trzeba być po studiach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Treknieraj 0 Zgłoś Napisano 18 Maj 2017 Może lepszym rozwiązaniem będzie biuro wirtualne jak tutaj http://ideaprestige.eu/. Sądzę, że może to dla wielu osób łatwo rozwiązać problem aranżacji wnętrz. No i z pewnością koszta będą też o wiele mniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
adrem 0 Zgłoś Napisano 25 Lipiec 2018 Jeżeli chodzi o Katowice, to zerknij tu. Moim zdaniem ich oferta wręcz powala na kolana. Szczególnie realizacje są obłędne Wystarczy się im trochę przyjrzeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi