Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
hhenryk88

Projektowanie wnętrz

Rekomendowane odpowiedzi

Warto wynająć kogoś do zaprojektowania wnętrza w biurze, czy może zająć się tym samemu? Znacie może jakieś sprawdzone firmy zajmujące się projektowaniem takich wnętrz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biuro świadczy o firmie, powinno więc być urządzone możliwie jak najlepiej, elegancko i estetycznie, także najlepiej wynająć jakiegoś fachowca - efekty będą z pewności lepsze, niż przy samodzielnej aranżacji. Dobre projekty biur i innych lokali mają tutaj http://370studio.pl/...nie-wnetrz-biur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ja jakoś projektowałem z żoną za darmo i każdy się dziwi ze sami tak ładnie dom urządziliśmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poogladaj sobie jakieś blogi z gotowymi wnętrzami lub jakieś programy o urządzaniu albo poszperaj w internecie na pewno uda Ci się znaleźć coś co Cie zainspiruje. A jeśli kompletnie nie masz pojęcia czego oczekujesz od wnętrza to wtedy już zostaje szukanie projektantów ale jak dla mnie to by była ostateczność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej samemu wg własnych gust, przy czym nie zaszkodzi poszukać inspiracji w katalogach wnętrzarskich albo w gazetach typu m jak mieszkanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli masz do tego "smykałkę" to mozna takie biuro zaprojektować samemu. Ale jeżeli nie wiesz za bardzo jak sie do tego zabrać, to chyba lepiej sobie odpuścić. Zawodowy projektant wnętrz, zrobi to w sposób fachowy i rzeczowy. On wie co w biurze powinno się znajdować, jak wszystko rozmievcic aby wszystko było funkcjonalne itp. Dlatego ja osobiście polecam ci właśnie te opcję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chodzi o projektowanie wnętrz, to raczej trzeba być po studiach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może lepszym rozwiązaniem będzie biuro wirtualne jak tutaj http://ideaprestige.eu/. Sądzę, że może to dla wielu osób łatwo rozwiązać problem aranżacji wnętrz. No i z pewnością koszta będą też o wiele mniejsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o Katowice, to zerknij tu. Moim zdaniem ich oferta wręcz powala na kolana. Szczególnie realizacje są obłędne :D Wystarczy się im trochę przyjrzeć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...