Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Luna

laptop do gier.

Rekomendowane odpowiedzi

cześć, potrzebuje laptop'a do gier a dokładnie do celowych: CS:GO, LoL'a

W CS:GO bym chciał aby było z 90 fpsów lub więcej, nie mniej.

Oczywiście w lol z 100 by się przydało..

Szukałem dobre laptopa ale ja się całkowicie na tym nie znam więc znalazłem takiego: http://www.sferis.pl/p/383364-laptop-dell-inspiron-15-5558-1218-i5-5200u-156-8gb-1tb-gt920m-dvd-noos-czarny.html

Co o nim sądzicie? Jak pisałem wyżej nie znam się dlatego do was przyszedłem :VV

Jakbyście mogli dajcie jakiegoś nawet w miare dobrego laptop'a oczywiście do do 2,6k najwiecej ;)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem dość wypasionego lenovo dałem prawie 8 tysięcy ale to i tak nie jest to co stacjonarny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do gier to najlepiej stacjonarny albo konsola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też uważam że stacjonarny jest znacznie lepszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do gier najlepsza jest konsola. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Która konsola? Nie ma sądzę lepszej czy gorszej opcji wszystko zależy od osobistych preferencji czy też upodobań, sam mam dość mobilne życie więc wybrałem latopa gamingowego http://www.sferis.pl/p/356372-laptop-msi-gs60-2qe-279xpl-i7-4720hq-156matt-fhd-16gb-1tb-ssd128gb-gtx970m-3gb-noodd-noos-czarny.html. Stacjonarny moze i lepszy ale jak kupisz takiego msi czy alienvare to i mocnym pc dorównasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stacjonarny to chyba tańszy nawet niż analogicznie podobne laptopy? Jak w sklepie komputerowym zakup to tylko składak nie gotowiec co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo tańszy ale mniej wygodny niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z porządnego lapka do gier trzeba dać nawet około 8 tysięcy a za stacjonarny o połowę mniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez przesady, za 2 razy mniej już mkożna dobry sprzęt dorwać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno na stacjonarny mniej kasy wydasz niż na lapka i łatwiej wymieniać podzespoły bo w lapku to już nie w każdym jest możliwość propozycja autora tego della ze sferisu to słaba bo grafika GTX 920m to mało jak do grania, najlepiej byłoby coś z GTX960m chociaż ale to za te 2,5k nie wiem czy uda się znaleźć, odnośnie tego lapka gamingowego co gnuhof dał linka to niestety się nie otwiera więc na przyszłość lepiej bd jak podasz model bd łatwiej znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat do tych gier jakie podał autor nie potrzeba kupować sobie bardzo drogiego sprzeu. Wystarczy te które podał.

Sam jednak jestem zdania,ze jeśli kupuje się laptop z nastawieniem do grania w gry warto jest zainwestować w cos porządnego. Procesor i5 oraz przynajmniej kartę graficzną gtx, która będzie w stanie te gry pociągnąć. Aktualnie w dobrej cenie są laptopy z serii Lenovo y700 w sklepie rtv Euro agd:

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki,h3.bhtml

Lenovo oferuje obecnie najlepsze parametry w stosunkku do ceny .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

laptop do gier to jakaś pomyłka, z roku na rok wymagania minimalne potrafią podskoczyć dwukrotnie, do stacjonarki dorzucisz nową kartę graficzną, a z laptopem utknąłeś na amen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...