EST1987 1 Zgłoś Napisano 18 Kwiecień 2016 Cześć, potrzebuje gaminowego laptop'a do 3,2k narazie znalazłem takiego: www.sferis.pl/p/386769-laptop-lenovo-y700-80nv00cvpb-i5-6300hq-156-4gb-1tb-gtx960m-noos.html I się własnie nad nim zastanawiam czy dobry wybór.. Pomożecie coś mi wybrać? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2016 Do nowszych gier lepiej wybrać wersje z 8 gb ram. Lenovo Y700 15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX960M 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tolano 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2016 Wyglada bardzo ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrona 0 Zgłoś Napisano 8 Czerwiec 2016 Ja proponuję żebyś wziął też pod uwagę coś z MSI np. http://www.sferis.pl/p/384101-laptop-msi-gp62-2qe-226xpl-leopard-pro-i7-5700hq-156mattfhd-8gb-1tb-gtx950m-2gb-usb3-hdmi-bt-dos.html wydaje mi się lepszą opcją niż Lenovo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serwispolska 0 Zgłoś Napisano 10 Czerwiec 2016 Witam a nie lepiej est kupić konsolę laptopa będziesz musiał cały czas wymieniać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrona 0 Zgłoś Napisano 14 Czerwiec 2016 Konsola to też nie głupi pomysł jeśli nastawiasz się że tylko bedziesz grac w domu, jesli jestes osobą która raczej nie przesiaduje calymi dniami na tylku tylko lubisz lapka ze sobą nosic to lapek jest lepszy, a autor raczej nastawiony jest na lapka.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarenna 0 Zgłoś Napisano 14 Czerwiec 2016 8 gb ramu lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lorianna77 0 Zgłoś Napisano 15 Czerwiec 2016 Tylko nie wszystkie gry pójdą ci na laptopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milan2 0 Zgłoś Napisano 11 Lipiec 2016 Wszystko zależy od grafiki ale ogólnie do gier lepszy jest stacjonarny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostek32 0 Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2016 Laptop do gier? Pewny jesteś, że to jedyny i najlepszy wybór? Polemizowałbym, choć decyzja należy do ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jonas 0 Zgłoś Napisano 28 Lipiec 2016 Polecam http://forum.pccentre.pl/topic/176179-laptop-do-gierglownie-csgo-ma-isc-p-za-ok-2000zl/#entry114898 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel3131 0 Zgłoś Napisano 30 Lipiec 2016 Każdy uważa inaczej, ale myśle ze podany lapek jest w miare dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flame 0 Zgłoś Napisano 31 Lipiec 2016 Polecam acera gotowca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elion 1 Zgłoś Napisano 17 Sierpień 2016 Ja polecam dwie firmy: Asus Lenovo Obie mają bardzo fajne gamingowe laptopy oraz nie mają wysokich cen ( inne firmy również miewaja ciekawe propozycje ale to właśnie dwie powyższe mają najlepszą jakość sprzętu w porównaniu do ceny).Aktualnie dobra promocja jest na Asusa A 501 w sklepie rtv Euro agd: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki,h3.bhtml Jest tam równiez możliwość kupna laptopa na raty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksiu432 1 Zgłoś Napisano 2 Listopad 2016 A lenovo y 700 ? Da się kupić za Twoją propozycję cenową Wózki widłowe LPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz210 0 Zgłoś Napisano 11 Listopad 2016 Jeżeli chodzi o laptop do gier, to z czystym sumieniem mogę polecić Lenovo Y700-15ISK. Posiada procesor Intel Core i7, grafikę Geforce GTX 960M, 8 GB pamięci RAM i pojemny dysk twardy z miejscem na zainstalowanie dodatkowego nośnika SSD - myślę, że jak na takie parametry cena też jest bardzo przystępna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozyczkasa.pl 0 Zgłoś Napisano 9 Styczeń 2017 karta graficzna na nowe gry juz może być troche za słaba. Weź lapka nawet z wolniejszym procesorem a lepszą karta graficzną. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrian339 0 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2017 No tak, teraz trzeba mieć konkretny sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kranndd4x 0 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2017 Ja uważam, że komputer jest lepszy do gier niż laptop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rubby_33 1 Zgłoś Napisano 12 Styczeń 2017 (edytowane) Ja uważam, że laptop do gier to nie jest głupi pomysł. Jakieś dwa lata temu kupiłem do tego celu komputer stacjonarny i później dość długo tego żałowałem Po roku go sprzedałem i kupiłem sobie takiego laptopa http://laptopy.sklep-outlet.pl/outlet-msi-gp62-2qe-226xpl.html. Brakowało mi możliwości wygodnego przenoszenia sprzętu lub zabierania go ze sobą. Oczywiście ja używam tego laptopa z dużym monitorem Edytowane 12 Styczeń 2017 przez Rubby_33 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmurka22 0 Zgłoś Napisano 5 Lipiec 2017 (edytowane) ja również polecam Lenovo Y700-15ISK ! daje radę ! na prawdę warto https://chmiuro.pl/pl Edytowane 10 Lipiec 2017 przez chmurka22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Nowak 16 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2017 Lenovo ma nowy laptop Lenovo Legion Y520 laptop https://www.x-kom.pl/p/351307-notebook-laptop-156-lenovo-legion-y520-15-i5-7300hq-8gb-1000-gtx1050.html Intel Core i5-7300HQ 8 GB (SO-DIMM DDR4, 2400MHz) NVIDIA GeForce GTX 1050 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tani-Toner 0 Zgłoś Napisano 24 Wrzesień 2017 Większość laptopów zwyczajnie nie nadaje się do wymagających gier, od tego masz dobry komputer stacjonarny lub konsolę i na tym polecam się skupić. Jeżeli jednak upierasz się przy laptopie to musisz liczyć się z wydatkiem 4-5 k aby poszły Ci wymagające gry bez zacinania czy lagów. Oprócz Lenovo y700 zwróć uwagę na MIS GE 62 i wyższe modele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wackos20 0 Zgłoś Napisano 9 Kwiecień 2018 Według mnie komputer stacjonarny jest lepszym rozwiązaniem niż laptop. Większe możliwości rozbudowy tańszym kosztem. Do gier tylko produkty firmy MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
To-system 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2018 Tutaj wszystko jest kwestią budżetu jaki posiadasz na zakup laptopa, akurat u nas znajdziesz szeroki wybór i chętnie pomożemy, doradzimy. To nasza specjalizacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach