pawicka 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Który z seriali nie tylko telewizyjnych ale i oglądanych w internecie podobał Wam się najbardziej. Mnie podoba się Gra o tron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Komada 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Gra o tron to jedyny serial jaki oglądam, choć wiem że jest ich dużo więcej ale nie mam na nie czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gaver 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Ja od zawsze oglądam m jak miłość. Teraz doszło powiedz tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wiga 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 Tylko m jak miłość i pierwsza miłość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Viral1980 1 Napisano 4 Kwiecień 2016 "Gra o tron" bardzo dobry serial, ale książka lepsza. Seria "Gwiezdne wrota" SG9 czy Atlantyda także ciekawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pepper2007 0 Napisano 11 Kwiecień 2016 Mam identyczny gust jak wiga. To są dwa najlepsze seriale! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
epowinska 0 Napisano 14 Kwiecień 2016 Dla mnie najlepszy serial to Dr. House. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wrona 0 Napisano 14 Czerwiec 2016 Sezon na miłość teraz na tv puls leci.. super serial, zabawny i lekki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sitek 0 Napisano 20 Czerwiec 2016 Sense 8 i Peaky Blinders. Mało popularne seriale, a są mega genialne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ameliakorek 0 Napisano 21 Czerwiec 2016 według mnie najlepszy jest Breaking Bad i nigdy żaden serial nie przebije tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Eva Unit 002 0 Napisano 7 Lipiec 2016 Kiedyś moim ulubionym serialem byli Scrubs (Hoży Doktorzy), a teraz jest nim zdecydowanie Gra o Tron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
litek 0 Napisano 15 Wrzesień 2017 Gdzie polecacie oglądać je w sieci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Elion 1 Napisano 15 Wrzesień 2017 Kinoman: https://www.kinoman.co/ Pojawia się tam od razu praktycznie wszystko co wyszło: Narcos, Gra o tron czy inne..... I to w dobrej jakości. Nie polecam natomiast bawić się w ściąganie filmów za pomocą torrentów.Jest to niebezpieczne i wiele słyszało sie o sytuacjach jak ktoś dostał wezwanie do zapłaty za ściągnięcie i udostępnianie filmów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
dariaporek 0 Napisano 20 Wrzesień 2017 Popieram mojego poprzednika w 100%. Nic dodać, nic ująć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
teflon 0 Napisano 20 Październik 2017 A może warto w tym temacie popytać znajomych? Z moich doświadczeń wynika, że to naprawdę jest bardzo dobry pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
HoneyBee 31 Napisano 22 Październik 2017 Mam 3 topki: Sons Of Anarchy, The Sopranos, Breaking Bad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dayene 0 Napisano 22 Październik 2017 Ostatnio nawet Diagnozy nie oglądam. Nie mam czasu na seriale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
eponduts 0 Napisano 22 Październik 2017 JA bardzo lubię seriale niemieckie o specjalnych oddziałach policji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
closedoor 0 Napisano 22 Październik 2017 Ja również bardzo lubię grę o tron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kazak 0 Napisano 24 Październik 2017 zdecydowanie jest to Na Wspólnej oraz M jak Miłość, oglądam codziennie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kazak 0 Napisano 25 Październik 2017 Czy ktoś z was robił kiedyś filmiki promujące waszą działalność gospodarczą? Chodzi mi o krótkie spoty reklamowe, które potem chciałbym zamieścić na mojej stronie internetowej. Zastanawiam się, czy nie zrobić kilku takich filmików nagrywanych z drona, co o tym myślicie? Firma www.dronsfera.pl ma ciekawe oferty na takie rzeczy i w miarę tanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
butek12 0 Napisano 26 Październik 2017 Ja bym w tym temacie popytał znajomych. Moim zdaniem to się naprawdę dość dobrze sprawdza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
HoneyBee 31 Napisano 30 Październik 2017 Sons Of Anarchy, True Detective, The Sopranos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi