Tolano 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2016 Ja jednak uważam że to jest dobry wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2016 To juz musi zdecydować sie osoba kupująca ale napewno w super hiper marketach sie przepłaca za sprzet. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień 2016 AKTUALIZACJA NA MAJ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oktariusz 0 Zgłoś Napisano 28 Kwiecień 2016 Ja jakoś nie wierzę w te wszystkie super promocje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grol91 0 Zgłoś Napisano 30 Kwiecień 2016 O Acer nie mam zbyt dobrej opinii, jakoś wole Lenovo. Powiem szczerze, nie rozumiem Cię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 13 Maj 2016 Acer nie miał dobrej opinie 7-8 lat temu, teraz to bardzo dobra marka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 27 Maj 2016 Aktualizacja na czerwiec 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarenaaa 1 Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2016 Wow, świetnie to rozpisałeś, dzięki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Zgłoś Napisano 19 Październik 2016 Na Lenovo też słyszałem od wielu gości śmiechy, a swój aktualny model mam za 1,5 klocka od 5 lat. I jak dotąd działa niezawodnie. Może nie potrzebuję specjalnych osiągów, ale po prostu w skrócie to nie zawodzi. Teraz myślę o tym - https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-ideapad-300-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3505/ Mieliście? Z recenzji źle nie wypada, cena w porządku. Warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anntto12 0 Zgłoś Napisano 25 Październik 2016 Ja mam lenovo sporo czasu i jest ok, ale mój kumpel kupił za 4tysie i rozwalił mu się po dwoch dniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giggo9 1 Zgłoś Napisano 1 Listopad 2016 A może coś z tego zestawienia jest według Was ok http://www.wybieramlaptopa.pl/ranking-najlepszych-laptopow Ja właśnie szukam czegoś sprawdzonego i nie wiem na co się zdecydować... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jullek44s 0 Zgłoś Napisano 2 Listopad 2016 No to fakt, zestawienie bardzo ciekawe musze przyznać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2016 Zestawienie aktualizowane co miesiąc LISTOPAD. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba33 1 Zgłoś Napisano 22 Listopad 2016 super zestaw, pomógł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 30 Listopad 2016 Aktualizacja grudzień 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jola09 1 Zgłoś Napisano 6 Grudzień 2016 fajny laptop pewnie go zakupie niedługo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xawerry277 1 Zgłoś Napisano 8 Grudzień 2016 No ja też zbieram na niego. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marix41 1 Zgłoś Napisano 9 Grudzień 2016 No ja również, jest naprawde dobry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dethrok77 1 Zgłoś Napisano 12 Grudzień 2016 To fakt, trzeba przyznać że jest dobry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 28 Grudzień 2016 Aktualizacja styczeń 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Nowak 16 Zgłoś Napisano 4 Styczeń 2017 Bardzo fajne zestawienie pomogło 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2017 Aktualizacja luty + dodanie do zestawienia laptopów 17 calowych 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 9 Luty 2017 Mała aktualizacja 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 1 Marzec 2017 Aktualizacja marzec 2017 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajwer 59 Zgłoś Napisano 29 Marzec 2017 Aktualizacja kwiecień 2017 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach