kornel12 2 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2016 Witam zwracam się do was o poradę jaką listwę zasilającą kupić w cenie do 150zł Moje wymagania co do listy Polisa na sprzęt dodawana do listy zasilającej Bardzo dobrej jakości materiały Bardzo dobrej jakości wykonanie Bardzo dobrej jakości zabezpieczenia ! Pewna i sprawdzona firma Ja WYBRAŁEM - Listwa ORVALDI ORV-8 Home Theater ze względu na jej osiągi w porównaniu do ceny i mam do was 4 pytania o tą listwę 1-czy warto zaufać tej Firmie? 2-oraz czy ta firma produkuje listwy bardzo dobrej Jakości i czy daje dobre zabezpieczenia do tych listw ? 3-oraz czy na tym forum może ktoś podać jakąś opinię listwach zasilających tej firmy? 4- oraz czy polecacie jakąś listwę zasilającą firmy Monster do 150zł lub innej firmy ale z lepszymi osiągami niż Orvaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejwida_2 0 Zgłoś Napisano 5 Listopad 2020 tez szukam czegos porzadnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Parabuna 1 Zgłoś Napisano 5 Listopad 2020 Listwe i UPS mam od firmy Armac - skontktuj sie z nimi jak masz problem z doborem, na pewno pomoga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Taurynka 0 Zgłoś Napisano 2 Grudzień 2020 W dniu 5.11.2020 o 12:03, Parabuna napisał: Listwe i UPS mam od firmy Armac - skontktuj sie z nimi jak masz problem z doborem, na pewno pomoga Dokładnie, u mnie też od Armac jest listwa. A nawet dwie bo przy moim stanowisku do pracy i przy męża Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi