KozackiKosmos 0 Napisano 16 Styczeń 2016 (edytowane) Witam Mam pytanie. Mam komputer 5 lat. Niestety już powoli już pojawiają się problemy i chciałbym dowiedzieć się jednej rzeczy. Czy jest szansa i w ogóle sens dokupić części i podrasować go, aby był przynajmniej średniakiem i gierki chodził spokojnie na medium (do 1000zł), czy nie opłaca się i zostaje tylko zakup nowego komputera. Parametry obecnego: Procesor: Pentium® Dual-CoreCPU E5300 2.60GHz Pamięć RAM: 4.00 GB Grafika: NVIDIA GeForce GTS250 Zasilacz: Modecom MC 530 carbon Motherboard Model: GIGABYTE P41-ES3G Motherboard Chipset: Intel G41 (Eaglelake) + ICH7 W załączniku dokładniejsze informację. Z góry dziękuję. Edytowane 16 Styczeń 2016 przez KozackiKosmos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulfgaar 0 Napisano 3 Luty 2016 Nie ma sensu, dołóz troche hajsu, najlepiej swojego i kup nowy sprzet pozdroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czyk 0 Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgadza się. Warto dołożyć trochę kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irka87 0 Napisano 19 Kwiecień 2016 Spróbuj coś z nim zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldii 0 Napisano 20 Kwiecień 2016 No to prawda co nowy to nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek95 0 Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgadzam się z Tobą kolego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandra09 0 Napisano 25 Kwiecień 2016 Ja na twoim miejscu bym kupila noiwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ufoo 0 Napisano 29 Kwiecień 2016 Witam Mam pytanie. Mam komputer 5 lat. Niestety już powoli już pojawiają się problemy i chciałbym dowiedzieć się jednej rzeczy. Czy jest szansa i w ogóle sens dokupić części i podrasować go, aby był przynajmniej średniakiem i gierki chodził spokojnie na medium (do 1000zł), czy nie opłaca się i zostaje tylko zakup nowego komputera. Parametry obecnego: Procesor: Pentium® Dual-CoreCPU E5300 2.60GHz Pamięć RAM: 4.00 GB Grafika: NVIDIA GeForce GTS250 Zasilacz: Modecom MC 530 carbon Motherboard Model: GIGABYTE P41-ES3G Motherboard Chipset: Intel G41 (Eaglelake) + ICH7 W załączniku dokładniejsze informację. Z góry dziękuję. Co postanowiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taper 0 Napisano 21 Czerwiec 2016 Według mnie musisz go naprawdę dobrze podrasować żeby byłook i nie wiem czy się opłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tolian 0 Napisano 5 Lipiec 2016 Ja zdecydowałbym się na coś nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kejti11 0 Napisano 31 Lipiec 2018 A nie lepiej kupić nowy komputer? Przecież jest taki wybór na rynku. Zajrzyj na stronę http://www.komputerekspert24.pl/ i poczytaj porady eksperckie na temat tego, gdzie najlepiej kupić komputer. Myślę, że mogą Ci one pomóc w podjęciu decyzji o zakupie nowego sprzętu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euro.net.pl 0 Napisano 18 Sierpień 2018 Zgadzam się, zdecydowanie w tym przypadku nie ma sensu inwestować pieniędzy w to, o wiele lepiej dorzucić dodatkowy tysiąc i kupić dobry, nowy sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Nowak 16 Napisano 23 Sierpień 2018 Tylko nowy kolego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onti90 0 Napisano 27 Sierpień 2018 Lepiej zainwestuj w nowy komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach