Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
kubamartin

mam problem z wirusem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z wirusem który spowalnia mi w znacznym stopniu laptopa znalazłem go za pomocą boostera w yac jeśli go wyłączę to działa normalnie przez krutki czas a potem znowu zwalnia i władcza się ten plik LMS nie wiem dlaczego i szukam pomocy gdzie to mogło by się schować żebym mugł to usunąć lub odinstalować czy coś a i uruchomiłem pełny skan to nie znalazł mi zagrożenia proszę o pomoc

post-17501-0-97232200-1450724000_thumb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adwcleaner go nie usunie wróci z powrotem zainstaluj Malwarebytes Anti-Malware wyłącz podejrzane rzeczy z autostartu za pomocą np ccleanera / wyczyść rejestr jak usuniesz wirusa zaintsaluj WinUtilities wybierz szybka optymalizacja zaznacz wszystko poczekaj chwile komputer sie wyłączy i od razu od żyje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sam nie ogarniasz, na forum też nie wiemy jak pomóc, to bez stresu i oddaj do serwisu. Jak chcesz dobry i sprawdzony to oddaj do Redicreo. Tak ma pewno ograną temat, nie raz mi i moim kumplom ratowali laptopy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, skoro nie ogarniasz sam tego problemu, a użytkownicy forum nie potrafią Ci pomóc, to zgaś te nerwy i oddaj komputer do serwisu, niech go naprawią. W Krakowie jest sprawdzony Redicreo, szybko i solidnie naprawiają komputery. Na pewno Ci w tym pomogą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...