kubamartin 0 Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2015 Mam problem z wirusem który spowalnia mi w znacznym stopniu laptopa znalazłem go za pomocą boostera w yac jeśli go wyłączę to działa normalnie przez krutki czas a potem znowu zwalnia i władcza się ten plik LMS nie wiem dlaczego i szukam pomocy gdzie to mogło by się schować żebym mugł to usunąć lub odinstalować czy coś a i uruchomiłem pełny skan to nie znalazł mi zagrożenia proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubamartin 0 Zgłoś Napisano 24 Grudzień 2015 a huj wam w dupe smiecie jebane sam se poradze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrMatejko301 0 Zgłoś Napisano 27 Grudzień 2015 (edytowane) po co te nerwy? a próbowałes? adwcleaner? W sumie to mógłbys powiedziec cos wiecej o tym wirusie kosmaczewski.eu Edytowane 11 Maj 2016 przez PiotrMatejko301 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SecurityHost 0 Zgłoś Napisano 24 Kwiecień 2016 adwcleaner go nie usunie wróci z powrotem zainstaluj Malwarebytes Anti-Malware wyłącz podejrzane rzeczy z autostartu za pomocą np ccleanera / wyczyść rejestr jak usuniesz wirusa zaintsaluj WinUtilities wybierz szybka optymalizacja zaznacz wszystko poczekaj chwile komputer sie wyłączy i od razu od żyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ridan 0 Zgłoś Napisano 9 Wrzesień 2016 Jak sam nie ogarniasz, na forum też nie wiemy jak pomóc, to bez stresu i oddaj do serwisu. Jak chcesz dobry i sprawdzony to oddaj do Redicreo. Tak ma pewno ograną temat, nie raz mi i moim kumplom ratowali laptopy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wando11 0 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2016 No właśnie, skoro nie ogarniasz sam tego problemu, a użytkownicy forum nie potrafią Ci pomóc, to zgaś te nerwy i oddaj komputer do serwisu, niech go naprawią. W Krakowie jest sprawdzony Redicreo, szybko i solidnie naprawiają komputery. Na pewno Ci w tym pomogą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach