Gob57 0 Napisano 26 Listopad 2015 Cześć. Zastanawiam się własnie czy są jakieś sprawdzone spsooby na szybkie wytrzeźwienie. Moglibyście mi doradzić w tej kwestii? Co sądzicie np o tym artykule na ten temat http://babskicomber.pl/ludzie/jak-szybko-wytrzezwiec/ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kwiat77 0 Napisano 26 Listopad 2015 Podobno witamina c i aspiryna dobrze działają. Dla mnie najlepsza gorzka herbata z cytryną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
yurek7 0 Napisano 7 Grudzień 2015 Szklanka octu na pewno pomoże. Stary patent ale najskuteczniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Freddie 0 Napisano 15 Grudzień 2015 Też jestem za octem. Podobno ćwiczenia też pomagają ale kto ma siłę się pocić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
helenakosc 0 Napisano 17 Grudzień 2015 Mój brat mówi, że na kaca dobra praca hehe. Ale tak chyba coś jest w tych ćwiczeniach, bo jak się człowiek rusza to chyba szybciej wypaca tego kaca. Jak osobiście nigdy nie miałam z tym jakiegoś większego problemu, po prostu nie pije alkoholu. Ale mój wcześniej wspomniany brat jak ma imprezę to nie odmawia. I ma tam jakieś swoje sposoby. robi sobie jakieś witaminki pije to. Potem idzie biegać i mówi że to mu najbardziej pomaga. Ale jak jest to nie wiem może tylko tak mówi. Każdy ma inny organizm i inaczej oddziałuje na pewne rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kamilla122 0 Napisano 23 Maj 2016 dzięki za lista facetów. będzie to naprawdę mi pomóc. 192.168.1.254 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krawienom 0 Napisano 3 Czerwiec 2016 Witam ja polecam sok z ogórków i kefirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jansobota.1980 0 Napisano 3 Czerwiec 2016 Zwymiotuj i jak nowo narodzony będziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi