Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
karinka

Biegunka

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj zmagam się z biegunką i nie wiem już co mam robić. Zaczęło się to tak z dnia na dzień, nie wiem dlaczego. Czy zjadłam coś, czy ogólnie mój organizm szaleje. Teraz boję się cokolwiek jeść, żeby sobie bardziej nie zaszkodzić, ale głodna wciąż siedzieć nie mogę. Jakie leki powinnam wziąć i ewentualnie jak „po domowemu” jakoś wstrzymać tę biegunkę? Co mam jeść, pić, a czego nie? Nie wiem, może to kwestia mojego żywienia do tego doprowadziła i nie chce zatrzymać, ale jestem już totalnie wymęczona. Ostatecznie pójdę do lekarza, ale może doradzicie coś na to, żebym miała chociaż odrobinę spokoju w końcu? Z góry dzięki za wszystkie sugestie ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie wizyta u lekarza, nie ma innego wyjścia. Bardzo współczuję. Trzymaj się, oby to przeszło szybko. Może zatrucie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam stoperan, mi często pomaga na biegunkę. Dodatkowo poprzez biegunkę wypłukujesz elektrolity, które powinno się uzupełnić. Są też normalnie w aptekach dostępne środki, które uzupełniają elektrolity. Więcej możesz poczytać tutaj http://pieknojestwtobie.com/domowe-sposoby-na-biegunke/. Jest kilka sposobów domowych w tym właśnie dieta, a właściwie pewne rzeczy, które powinnaś jeść. Ostatecznie jak nie przejdzie, to wizyta u lekarza. Ale często biegunka pojawia się danego dnia i na następny przechodzi. Najlepiej w aptece spytać o leki na biegunkę, często bardzo dobrze działają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim się dostaniesz do lekarza spróbuj stoperan. Po dniu stosowania powinno być lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj stoperanu przed dzień. Jeśli nie pomoże to może do lekarza trzeba iść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...