Daarek 0 Zgłoś Napisano 9 Maj 2019 witam, ja w trakcie wakacji brałam udział w wielu biegach i maratonach. Na ostatnim biegu poległam, przez bolesną kontuzje kolana... Wtedy koleżanka powiedziała mi o tlenoterapii w komorze hiperbarycznej Atamed. Postanowiłam skorzystać, nie żałuje swojej decyzji, ponieważ zabiegi sprawiły, że szybko odzyskałam siłę w nogach, ból minął, a ja znów mogę trenować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Zgłoś Napisano 18 Lipiec 2019 W dniu 19.10.2017 o 14:27, henio_K1 napisał: Pamiętajmy, że w zimę tez mozna skorzystac z urlopu i wybrac sie na narty w góry. Osobiście uwielbiam Pieniny. Jest to malowniczy teren górski z mnóstwem szlaków górskich wędrówek i zdobywania szczytów. Osobiście z pewnością w lutym będę tam. My jeździmy z żoną na nartach już od kilku lat i przyznam, że strasznie wkręciliśmy się w ten sport. W tym roku czeka nas jeszcze zakup nowych butów narciarskich bo stare są już dosyć wyeksploatowane. Szukałem już nawet wstępnie nowych butów na tej stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ArturWek 0 Zgłoś Napisano 31 Lipiec 2019 Ja w tym roku standardowo polskie morze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ewelina546 2 Zgłoś Napisano 22 Listopad 2019 W tym roku na wakacjach zwiedzałam głównie Warszawę, zatrzymałam się w tym http://hotellord.pl/ hotelu i szczerze go wam polecam jak będziecie w okolicy. Super obsługa, dobre jedzenie w restauracji, sam hotel jest reprezentacyjny. W pokojach wszystko czego potrzeba, na SPA byłam aż trzy razy tak mi się spodobało. Sami zobaczcie ofertę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi