Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
pawel087

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

W tym roku zamierzamy z żoną wyjechać nad polskie morze znajomi polecili nam i raczej na pewno się tam wybierzemy.

Karczma w Radomiu

Edytowane przez maksiu432
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku byłem z dziewczyną w Kudowej Zdrój w hotelu Verde Montana. Dziewczyna bardzo chciała jechać do SPA, więc wybraliśmy tam taką opcję. Było super i na pewno jeszcze kiedys tam pojedziemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcecie wyjechać gdzieś nad morze jeszcze w tym roku to lepiej pospieszcie się z rezerwacją. Jeśli tak będziecie zwlekali do ostatniej chwili to potem może być problem z zarezerwowaniem sobie czegoś sensownego ( wiem z doświadczenia z ostatnich lat).

Jedne z najlepszych mieszkań na wynajem w większych miejscowościach są na tej stronie:

http://www.sunandsnow.pl/index.php

Zarówno w górach jak i nad morzem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam zarezerwowany weekend w hotelu Verde Montana. Jedziemy tam z dziewczyną na mały odpoczynek. Myślę,że wykupimy sobie nawet pakiet SPA kiedy będziemy na miejscu, ale o konkretnym zabiegu dam zadecydować swojej kobiecie. Ja tam się nie znam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niedawno odwiedziłem świetny hotel Kopieniec w miejscowości Murzasichle. Dziewczynie bardzo się tam podobało, głównie dlatego, że jadaliśmy obiady w restauracji Krajobrazy, skąd rozpościeral się przepiekny widok na tatry. Mamy stamtąd piękne zdjęcia i niezlą pamiątkę z tego wypadu. Jeśli tylko lubicie gory to koniecznie musicie odwiedzić to miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie kusi z rodziną wyjechać za granicę . Warto wyjechać do anglii . To ulubiony kraj mojej żony .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam w tym roku na wakacjach na Islandii, zawsze mi się marzyły :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja planuje znaleźć sobie jakąś pracę wakacyjną tak by wpadło trochę grosza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pewnie wybiorę sie do Kudowy Zdrój razem z narzeczoną. Być może już nawet w ten weekend majowy. Mamy zamiar trochę odpocząć w hotelu Verde Montana, gdzie jest basen i sauna, więc w razie niepogody na pewno nie będziemy się nudzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku może wybiorę sie również na royal dance camp do Kołobrzegu. Jest to letni obóz taneczny, gdzie codziennie są jakieś zajęcia z tańcem. Będzie na pewno świetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA szukam jakiejś pracy, już mam na oku kilka ogłoszeń z Niemiec i od czerwca zaczynam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku lecę do Egiptu, trochę obowiam się tego co ostatnio widziałem w TV, ale zawsze chciałem tam polecieć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja spędzę wakacje trochę inaczej, ponieważ wybieram się w tym roku na obóz royal dance camp do kołobrzegu. Są jeszcze ostatnie zapisy! Zaczynamy 24 lipca i już sie nie mogę doczekać. Będą codziennie zajęcia z tańca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku chciałbym odbyć kilku dniowy rejs jachtem po polskim morzu jednak nie wiem póki co, którą firmę wybrać. Znalazłem w sieci coś takiego: http://decorablue.pl/ i coś mi się wydaje, że już nie znajdę niczego lepszego :D Co myślicie o takim pomyśle?

Edytowane przez dajmikar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku spędzam wakacje w Polsce. Pojedziemy z rodzinką do Kudowy Zdroju. Mamy już tam wypatrzony hotel verde montana, ponieważ zależało nam na bliskości do centrum miasta i basenie, a ten hotel spełnia wszystkie nasze wymagania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam kierunek na wakacje czy na weekend: Roztocze. Wciąż jest to mało doceniany region Polski, chociaż mi osobiście bardzo przypomina naszą polską Toskanię. Krajobrazy są piekne. Można wypocząć tam tanio ponieważ noclegi nie są drogie. Poza tym nie trzeba zmagać się z tłumami turystów.

Kilka ciekawych atrakcji , które molzna tam zobaczyć jest opisane na tym blogu:

http://szerokiej-drogi.pl/szlakiem-roztoczanskich-cudow/

roztocze.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super :) Dzięki wielkie za sprawdzone porady w tym obszarze tematycznym :) Z całą pewnością mi się one przydadzą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w takich sprawach zawsze szukam porad w Internecie. Generalnie rzecz biorąc, Internet to niby wielki śmietnik, ale wartościowe informacje zawsze da się znaleźć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja w tym roku wakacje spędziłem nad polskim morzem, dokładnie w Ustce, było super :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajmy, że w zimę tez mozna skorzystac z urlopu i wybrac sie na narty w góry. Osobiście uwielbiam Pieniny. Jest to malowniczy teren górski z mnóstwem szlaków górskich wędrówek i zdobywania szczytów. Osobiście z pewnością w lutym będę tam.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...