DobryMat 0 Zgłoś Napisano 9 Marzec 2015 Jeżeli ktoś jest zainteresowany możliwością przetestowania przez 90 dni jednego z najlepszych dostępnych na rynku pakietów Internet Security zapraszam na właśnie uruchomiona przeze mnie stronę promocji omegasoft.pl/kaspersky-za-darmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bluepen 0 Zgłoś Napisano 22 Listopad 2015 Wszystko ładnie i pięknie. Sama go miałam ale później co rusz wyślwietla mi jakieś reklamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2015 Kasperky jest ok można polecić, ale wybrałem już Bitdefendera i jestem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gob57 0 Zgłoś Napisano 26 Listopad 2015 Wszystko ładnie i pięknie. Sama go miałam ale później co rusz wyślwietla mi jakieś reklamy. Też tak mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Programek25 0 Zgłoś Napisano 22 Marzec 2016 @up, chyba wszystkie darmowy Anty-wiry ładują dodatkowo syf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach