Gieniu 0 Zgłoś Napisano 10 Listopad 2014 Interesuje mnie jaką macie prędkość internetu mobilnego w swojej sieci.Ja mam LTE w porywach do 23 Mb/s i chciałbym porównać to z innymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sniegowy.mikolaj 0 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2014 mam neo fanpacka do 10Mb/s i mam 10Mb/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lajla27 0 Zgłoś Napisano 2 Styczeń 2017 10MB/s na domowe potrzeby to już super:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciejwwa 0 Zgłoś Napisano 7 Styczeń 2017 Ja mam kiepsko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rude_dude234 1 Zgłoś Napisano 8 Marzec 2018 Ja mam z 15 mb wysyłania więc jest gites Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onthewall 0 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2018 orange 10 mb a wysyłu to jest z 512kbps więc tragedia, ale mieszkam na wsi i nie da się inaczej... -- lego duplo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jusitta 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2018 Kwestia czy głównie ściągasz i oglądasz czy wysyłasz... przeważnie operatorzy dają 10Mb/s download i upload 1Mb/s do tego, więc jak chcesz względny upload to musi postawić na co najmniej 50Mb/s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euro.net.pl 0 Zgłoś Napisano 20 Czerwiec 2018 W kwestii prędkości jak i stabilności internetu to wiele zależy już od dostawcy, operatora. Akurat tym zajmujemy się na co dzień, jeżeli jesteś z Cieszyna lub okolic to warto zerknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek4444545 0 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2018 Ostatnio jak byłem na wakacjach z kolegą w Wieliczce dzięki stronie http://cracowvisit.com/wieliczka-salt-mines-cracow-tours.html to prędkość internetu tam miałem bardzo dobrą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz7238 0 Zgłoś Napisano 3 Wrzesień 2018 Najszybszy Internet w okolicy znajdziesz za pomocą wyszukiwarki i porównywarki ofert http://dostawcy-internetu.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichniKK 1 Zgłoś Napisano 26 Luty 2019 Ja mam niestety bardzo wolny internet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach