Kamilkos 0 Zgłoś Napisano 1 Kwiecień 2014 Dziś grają MenU z Bayernem oraz Real Madryt z Borussia Dortmund W ostnim spotkaniu Lewy ustrzelił 4 gole... Gdzie w necie można obejrzeć te mecze? Streaming raczej odpada - bo tnie się to niesamowicie - a mam net z Multimediów 30 mb/s! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MILANS 30 Zgłoś Napisano 2 Kwiecień 2014 Najlepiej kupic piwo Heineken - pod kapslem albo zawleczką puszki masz kod, dzięki któremu możesz obejrzeć dowolny mecz LM na http://sport.vod.pl/liga-mistrzow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Snajperro 0 Zgłoś Napisano 3 Kwiecień 2014 Oooooo nie wiedziałem o tym motywie z Heinekenem Ktoś już tego próbował? Jaka jest jakość transmisji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kamilkos 0 Zgłoś Napisano 7 Kwiecień 2014 Kupiłem kilka browarków : ) Jutro mam zamiar obejrzeć w ten sposób Borussia Dortmund z Realem Madryt Jak coś to napiszę jakie miałem wrażenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wistler 19 Zgłoś Napisano 7 Kwiecień 2014 Oglądałem już 3 mecze, żaden się nie zaciął, raz po raz były kilkusekundowe spadki w jakości. Przez większość czasu HD. Heineken naprawdę stanął na wysokości zadania. Łącze 50 Mb/s, podpiętych co najmniej 5 urządzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi