adrian000 0 Zgłoś Napisano 27 Luty 2014 Cześć , oto moje wymagania: Intel Pentium IV 3.00Ghz . 1Gb ram , 128 vram karta graficzna integra (chipset) , pixel shader 2.0 Jaka fajna gra by mi poszła???? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluzor 104 Zgłoś Napisano 27 Luty 2014 A w czym gustujesz? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian000 0 Zgłoś Napisano 27 Luty 2014 Akcja , strzelanki , przygodowe , skradanki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluzor 104 Zgłoś Napisano 27 Luty 2014 Np. Max Payne, Mafia, Call of Duty, GTA VC, Thief: Deadly Shadows. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian000 0 Zgłoś Napisano 28 Luty 2014 W nie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluzor 104 Zgłoś Napisano 28 Luty 2014 To zagraj, polecam szczególnie trzy pierwsze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba90 1 Zgłoś Napisano 28 Luty 2014 Z tego co ja zrozumiałem, to adrian000 grał w te gry. Ze swojej strony polecam po prostu sprawdzić orientacyjnie sprawdzić wymagania interesujących cię gier poprzez tę stronę - http://systemrequirementslab.com/cyri. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluzor 104 Zgłoś Napisano 28 Luty 2014 (edytowane) Mój błąd, nie wiem jak ale moja podświadomość dodała do tej wypowiedzi jeszcze jedno nie systemrequirementslab.com - tyle wystarczy, dodanie "/cyri" wywala błąd u mnie błąd. A w I.G.I 2:Covert Strike lub Kroniki Riddick-a grałeś? Edytowane 28 Luty 2014 przez kluzor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasio112 0 Zgłoś Napisano 1 Marzec 2014 I.G.I 2: Cover Strike jest świetne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian000 0 Zgłoś Napisano 1 Marzec 2014 Nie grałem , ale zagram. Macie jeszcze jakąs propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluzor 104 Zgłoś Napisano 2 Marzec 2014 (edytowane) Może Black, F.E.A.R., Lost Planet(trochę wyższe wymagania). Edytowane 2 Marzec 2014 przez kluzor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterBenek 0 Zgłoś Napisano 13 Marzec 2014 (edytowane) Na tym sprzęcie to tylko jakieś strategie lub gry z lat 90'. Gdy miałem taki komputer jak Ty - to bardzo dobrze grało mi się w Desperados 2: Cooper's Revenge - klik. Patrząc na minimalne wymagania sprzętowe Minimalne wymagania sprzętowe System operacyjny: Windows XP SP3 ;Procesor: Intel Pentium 4 2,6 GHz lub AMD Athlon 64 2,6 GHz; Pamięć RAM: 1 GB; Dysk twardy: 4 GB wolnego miejsca; Karta graficzna: zgodna z DirectX 9.0c (Nvidia GeForce FX5200 lub ATI Radeon 9600); Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX; To spokojnie powinna u Ciebie pójść. Poleam ją bo wciąga - jes to typowa przygodówka, w kilku następujących po sobie etapach musisz wypełnić zadania. Wszystko w klimacie Dzikiego Zachodu. Edytowane 13 Marzec 2014 przez PiterBenek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach