Soniu 11 Napisano 6 Luty 2014 http://www.youtube.com/watch?v=IQJVI38ZLRA spraw by Twoja druga połówka nei wiedziała co powiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
illa1990 0 Napisano 12 Luty 2014 Mam takie kubek Fajna sprawa, tylko trochę niewygodnie się z tego pije... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
88krdn 0 Napisano 14 Luty 2014 Czego to teraz nie wymyślą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
dmarta 0 Napisano 15 Luty 2014 Chciałabym coś takiego dostać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MGrzegorz12 0 Napisano 18 Marzec 2014 (edytowane) Fajna sprawa. Kupię taki mojej Dziewczynie Edytowane 23 Sierpień 2014 przez luk1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
forial 0 Napisano 19 Marzec 2014 Na allegro można takie zamówić z dowolnym zdjęciem, ja dla swojej zamówiłem z jej kotkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PiterBenek 0 Napisano 14 Kwiecień 2014 Hee, dobre... Ja nie kupię, bo nie mam dziewczyny ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Trewisz 0 Napisano 14 Kwiecień 2014 Dobry pomysł z takim kubkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kamilkos 0 Napisano 29 Lipiec 2014 Pomysł ciekawy, ale widziałem lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
fluorek42 0 Napisano 30 Lipiec 2014 Moja dziewczyna zbiera kubki więc dzięki za info Będę wiedział co jej dać na imieniny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
madmax27 0 Napisano 19 Sierpień 2014 (edytowane) Trzeba pomyśleć nad czymś takim www.caly-kraj-szamba-betonowe.pl Edytowane 1 Luty 2015 przez madmax27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
melofran 0 Napisano 26 Sierpień 2014 Muszę zobaczyć minę swojej kobiety jak dostanie ten kubek Dzięki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ajlar 0 Napisano 7 Marzec 2016 noooo jakbym dostałą szambo betonowe to napewno byłabym zaskoczona. Chociaz w sumie jak popatrze na wystrój mojej kuchni, to gdybym wyrzuciła jedną szafkę szambo betonowe idealnie wpasowało by się w jej miejsce. A czy te szamba są w jakiejś kolorystyce? Bez by mi podpasował. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Mistrz112 0 Napisano 8 Marzec 2016 noooo jakbym dostałą szambo betonowe to napewno byłabym zaskoczona. Chociaz w sumie jak popatrze na wystrój mojej kuchni, to gdybym wyrzuciła jedną szafkę szambo betonowe idealnie wpasowało by się w jej miejsce. A czy te szamba są w jakiejś kolorystyce? Bez by mi podpasował. Pozdrawiam. O rany. Obśmiałem się jak norka Była mowa o zaskoczeniu prezentem? Była Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ajlar 0 Napisano 8 Marzec 2016 No i Dzien Kobiet minal juz prawie, a szamba betonowego nikt mi nie sprezentowal:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Karolkowa 0 Napisano 9 Marzec 2016 Nie trać nadziei! Zostało jeszcze mnóstwo okazji w tym roku, może dostaniesz swoje wymarzone szambo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Napisano 19 Maj 2020 Nie wiem czy to taki zaskakujący prezent. Jeśli jesteś w dojrzałym związku to na pewno ukochaną zaskoczyć może jakiś odważny gadżet erotyczny. Na przykład taki miniwibrator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi