Soleris 0 Zgłoś Napisano 26 Styczeń 2014 Witam otóz mam problem, odebrałem nowy komputer w sklepie, komputer ma w środku Geforce Gtx770, i problem tkwi w obrazie, otóż gry podpinam karte kablem HDMI do telewizora mam obraz i wszystko działa, lecz w monitorze z 2008 roku nie mam wejścia HDMI, a wiec podpinam karte do monitora kablem DVI no i mam brak obrazu absolutny nie ma nawet napisów ani biosa o co chodzi ??? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Zgłoś Napisano 27 Styczeń 2014 Jaki to model monitora? Być może nie obsługuje on HDCP i przez to karta nie pozwala na wyświetlanie na im obrazu przez DVI. Czy możesz przy okazji podać model procesora i płyty głównej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soleris 0 Zgłoś Napisano 28 Styczeń 2014 (edytowane) Ok problem rozwiązany, poprostu monitor kolegi ma tylko wejście d-sub, i nie było jak go podłączyć do karty graficznej gdyż tam jest tylko HDMI i DVI, kupiłem przejściówke i wszystko gra Edytowane 28 Styczeń 2014 przez Soleris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbie85 0 Zgłoś Napisano 18 Luty 2014 To super. Co do monitorów to bardzo zachęcająco prezentuje się ten model http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/4944955#techniczne i chyba sobie go sprezentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach