JestemCiasteczkowyPotwór 1 Zgłoś Napisano 25 Grudzień 2013 Witam Dostałem trochę pieniędzy na gwiazdkę a dawno nie zakupywałem żadnej gry Chciałbym się dowiedzieć jakie wy mi gry polecacie .. Mój sprzęt : System operacyjny : Microsoft Windows XP Professional (5.1 , komplikacja 2600) Procesor :Intel® Xeon® CPU 3070 @ 2.66GHz (2CPUs) Pamięć : 3648MB RAM DirectX : DirectX9.0c Wszystko przepisywałem z uruchom > dxdiag xD Komputer mam przez 2 lata i niestety nie wymeiniałem żadnych częsci Sry za błedy wybaczcie w pospiechu piszę Lubię gry takie jak Gothic ,Skyrim itp . lecz mi się już one przeżarły :C Również strategiczne Pczywicie aby one nie dosięgały do 40 zł :C PLs dzięki za wszystki odpowiedzi :* 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrpump 0 Zgłoś Napisano 25 Luty 2017 Witam Jezeli chcesz zakupic jakas gre polecam https://www.g2a.com/r/user-57bf16fbb6699 Na kazda platforme szybko tanio i profesjonalnie satysfakcja gwarantowana Polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach