TheMisiu7 0 Zgłoś Napisano 18 Listopad 2013 Witam otóz oddałem swój laptop do naprawy i dostałem go z zainstalowanym linuxem,i chciałbym zainstalować windowsa lecz nie mam stacji dysków.Wiem że moge go zainstalować przez pendrive'a powiecie jak to zrobić??Bo nie ogarniam. Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dracon80 0 Zgłoś Napisano 4 Marzec 2014 Najprościej użyć Universal USB installer pod windą lub z pod linuxa poprze DD wystarczy posiadać obraz dysku .img (nie pamiętam czy dd obsługuje iso) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doktortusz 0 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2014 Najprościej z USB tak jak przedmówca napisał, do przygotowania bootowalnego pendrive użyj WinSetupFromUSB lub Rufus'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapiknio 0 Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2014 Zbootowany pendrive i odpowiednie ustawienie w biosie. Szybko pójdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SecurityHost 0 Zgłoś Napisano 24 Kwiecień 2016 Najłatwiej będzie pobrać iso windowsa i Windows 7 USB/DVD Download Tool. Uruchamiasz program wybierasz plik ISO z systemem ,next next i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felisto 0 Zgłoś Napisano 22 Maj 2018 hej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kreden31 0 Zgłoś Napisano 23 Maj 2018 Ja się kompletnie na tym nie znam... Dlatego też nie będę mógł pomóc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekwin 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2019 czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach