Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
nekodo

Moja galeria 3dmax

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Mam na imię Adam i skończyłem właśnie 24 lata. Od około 7 lat zajmuję się modelowaniem w grafice 3D. Jest to zajęcie, które wprawia mnie w dobry nastrój i wciąga mnie prawie bezgranicznie. Jestem samoukiem. W ciągu tych lat to zajęcie nie znużyło mnie ani razu, co więcej zaczęło mnie pochłaniać coraz bardziej. Projekty wykonuję w programie Autocad 2010 i 3dmax Design 2010.

Oto część moich prac, zapraszam na mojego bloga. Tam znajdziecie bardziej obszerną galerię. http://adamus3d.blog.pl/

sentry-gun.jpg

Starship-police1.jpg

Virus1.jpg

Dom-z-ogrodem.jpg

Bardzo proszę o ocenę i komentarz smile.png. Jest to tylko część prac. ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA!!!

Dzisiaj zrobiłem sobie taką scenkę :>. Co o tym sądzicie? Szybki projekcik . Chciałem w nim przetestować jak rozchodzi się światło i jak się ono odbija od materiałów. Praca w 2 wersjach. Fotel matowy i ze świecącego PCV.

krzes%C5%82o2.jpg

krzes%C5%82o3.jpg

A tak wygląda to po małych poprawkach (aktualizacja):

FOTEL.jpg

Zapraszam na mojego BLOGA

Czek dyz ałt!

walther-p99-done2.jpg

walther-p99-done1.jpg

No i standardowo... co o tym sądzicie smile.png. 2 dni robiłem tongue.png. Zazwyczaj wszystko robię w jeden dzień, więc można powiedzieć, że to taki większy projekt biggrin.png.

Pozdro.

Łazienka wykonana na podstawie jednej z istniejących łazienek w biurowcu, gdzie pracuje moja dziewczyna. Wersja bez i z światłami.

lazienka-biuro-150x150.jpg

lazienka-biuro-światła-150x150.jpg

Zestaw 2.1 w trzech wersjach kolorystycznych: czarne, białe i żółte. Zapraszam do komentowania smile.png.

Głośniki-komplet-black-150x150.jpgGłośniki-komplet-white-150x150.jpgGłośniki-komplet-yellow-150x150.jpg

Struktura pancerza wzorowana na grze "Crysis" w trzech wersjach kolorystycznych usmiech.gif

Czerwona wersja na moim pulpicie wygląda jak całkiem dobra tapetka.

Crysis-carbon-refract-wallpaper-red.jpg

Crysis-carbon-refract-wallpaper-blue.jpg

Crysis-carbon-refract-wallpaper-black.jpg

Obecnie pracuję nad projektem MGS Dock 1. Chcę wymodelować pierwszą lokację z gry Metal Gear Solid. Wybrałem silnik Unity 3D. Zaznaczam że jest to moja pierwsza taka praca. Zapraszam do oglądania postępów projektu smile.png.

Enjoy smile.png

Galeria.

Wentylator-300x225.jpg

kontener-300x225.jpg

beczka-300x225.jpg

SOCOMadamus1-300x180.jpg

SOCOMAdamus2-300x180.jpg

A tutaj możecie zobaczyć filmiki z mojego projektu. Robię to naprawdę od niedawna, dlatego wszystko wygląda jeszcze surowo.

Wieża Kołowrót

Pomysł zaczerpnięty z książki Sabriel. Chciałem zrobić jakiś większy projekt ale jakoś szybko zapał do tego projektu mnie opuścił sad.png. Przedstawiam model z owej niedokończonej scenki: Wieża Kołowrót.

wie%C5%BCa-ko%C5%82owr%C3%B3t-4-150x300.jpg

Cześć usmiech.gif.

Ostatnio jakoś wena mnie opuściła i przez ponad miesiąc nawet do 3d maxa nie zaglądałem. Teraz znowu mnie korci aby coś wymodelować oklasky.gif. Na razie zacząłem sie bawić w materiałach i światłach vray. Odświeżyłem nieco stary już model sentry gun'a. Wcześniej renderowany w mental'u teraz w vray'u usmiech.gif. Moim zdaniem nowa wersja wygląda lepiej usmiech.gif. Czekam na komentarze wee.gif.

Pozdro!

Nowa wersja (Vray):

Sentry-gun-vray-DONE.jpg

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA

http://adamus3d.blog.pl/

Edytowane przez nekodo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytuj pierwszy post albo zamknę temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego chcesz mi zamknąć temat? Przecież nie łamię zasad regulaminu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale piszesz post pod postem mając możliwość edycji, którą powinieneś wykorzystywać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak jak jest teraz jest dobrze? :) Chyba samo mi się coś pozmieniało, bo teraz mam wszystko w jednym poście. Nie zamykaj tematu, bo chciałbym jeszcze parę prac tutaj powrzucać, a odwiedzin mam sporo :). W razie problemów pisz, a najlepiej to na PW.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniło się bo połączyłem Twoje posty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...