nekodo 0 Zgłoś Napisano 19 Styczeń 2013 (edytowane) Cześć! Mam na imię Adam i skończyłem właśnie 24 lata. Od około 7 lat zajmuję się modelowaniem w grafice 3D. Jest to zajęcie, które wprawia mnie w dobry nastrój i wciąga mnie prawie bezgranicznie. Jestem samoukiem. W ciągu tych lat to zajęcie nie znużyło mnie ani razu, co więcej zaczęło mnie pochłaniać coraz bardziej. Projekty wykonuję w programie Autocad 2010 i 3dmax Design 2010. Oto część moich prac, zapraszam na mojego bloga. Tam znajdziecie bardziej obszerną galerię. http://adamus3d.blog.pl/ Bardzo proszę o ocenę i komentarz . Jest to tylko część prac. ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA!!! Dzisiaj zrobiłem sobie taką scenkę :>. Co o tym sądzicie? Szybki projekcik . Chciałem w nim przetestować jak rozchodzi się światło i jak się ono odbija od materiałów. Praca w 2 wersjach. Fotel matowy i ze świecącego PCV. A tak wygląda to po małych poprawkach (aktualizacja): Zapraszam na mojego BLOGA Czek dyz ałt! No i standardowo... co o tym sądzicie . 2 dni robiłem . Zazwyczaj wszystko robię w jeden dzień, więc można powiedzieć, że to taki większy projekt . Pozdro. Łazienka wykonana na podstawie jednej z istniejących łazienek w biurowcu, gdzie pracuje moja dziewczyna. Wersja bez i z światłami. Zestaw 2.1 w trzech wersjach kolorystycznych: czarne, białe i żółte. Zapraszam do komentowania . Struktura pancerza wzorowana na grze "Crysis" w trzech wersjach kolorystycznych Czerwona wersja na moim pulpicie wygląda jak całkiem dobra tapetka. Obecnie pracuję nad projektem MGS Dock 1. Chcę wymodelować pierwszą lokację z gry Metal Gear Solid. Wybrałem silnik Unity 3D. Zaznaczam że jest to moja pierwsza taka praca. Zapraszam do oglądania postępów projektu . Enjoy Galeria. A tutaj możecie zobaczyć filmiki z mojego projektu. Robię to naprawdę od niedawna, dlatego wszystko wygląda jeszcze surowo. Wieża Kołowrót Pomysł zaczerpnięty z książki Sabriel. Chciałem zrobić jakiś większy projekt ale jakoś szybko zapał do tego projektu mnie opuścił . Przedstawiam model z owej niedokończonej scenki: Wieża Kołowrót. Cześć . Ostatnio jakoś wena mnie opuściła i przez ponad miesiąc nawet do 3d maxa nie zaglądałem. Teraz znowu mnie korci aby coś wymodelować . Na razie zacząłem sie bawić w materiałach i światłach vray. Odświeżyłem nieco stary już model sentry gun'a. Wcześniej renderowany w mental'u teraz w vray'u . Moim zdaniem nowa wersja wygląda lepiej . Czekam na komentarze . Pozdro! Nowa wersja (Vray): ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA http://adamus3d.blog.pl/ Edytowane 2 Czerwiec 2013 przez nekodo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Zgłoś Napisano 22 Marzec 2013 Edytuj pierwszy post albo zamknę temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nekodo 0 Zgłoś Napisano 22 Marzec 2013 Dlaczego chcesz mi zamknąć temat? Przecież nie łamię zasad regulaminu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Zgłoś Napisano 22 Marzec 2013 Ale piszesz post pod postem mając możliwość edycji, którą powinieneś wykorzystywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nekodo 0 Zgłoś Napisano 23 Marzec 2013 A tak jak jest teraz jest dobrze? Chyba samo mi się coś pozmieniało, bo teraz mam wszystko w jednym poście. Nie zamykaj tematu, bo chciałbym jeszcze parę prac tutaj powrzucać, a odwiedzin mam sporo . W razie problemów pisz, a najlepiej to na PW. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Zgłoś Napisano 23 Marzec 2013 Zmieniło się bo połączyłem Twoje posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach