Maksosos 0 Zgłoś Napisano 22 Październik 2012 Witam! Ostatnio zainstalowałem grę Battlefield 3 i mam problem z uruchomieniem jej. Mianowicie, gdy włączę grę wyskakuje mi taki komunikat(screen podany w załącznikach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Zgłoś Napisano 22 Październik 2012 Podaj specyfikacje komputera, wraz z systemem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maksosos 0 Zgłoś Napisano 23 Październik 2012 W sumie to komp jakoś nie powala na kolana, ale miałem nadzieje że pójdzie gierka. Więc tak: Windows 7 Ultimate 64-bitowy Intel Core 2 Duo CPU E8200 2.66 GHz 2 GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Zgłoś Napisano 23 Październik 2012 A Zainstalowany najnowszy DirectX i sterowniki? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maksosos 0 Zgłoś Napisano 23 Październik 2012 Hymm no raczej nie.. Bo ostatnio zainstalowałem win7 i jeszcze nie instalowałem żadnych sterowników.. Jak byś mógł podać skąd mogę je ściągnąć byłbym bardzo wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Zgłoś Napisano 23 Październik 2012 Ze strony producenta? wejdź na stronę nvidii i ściągnij sterowniki. Potem powinno działać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maksosos 0 Zgłoś Napisano 23 Październik 2012 Dzięki wielkie.. Gra działa jak należy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach