Takumi 0 Zgłoś Napisano 28 Maj 2012 (edytowane) Witam. Jestem nowy na tym forum. Już mówię o co mi chodzi. Szukam gier, które są w podobnych klimatach: - Jest jeden żołnierz lub cała grupka, którą się kieruje. Są misje, w których trzeba zabijać po cichu używając broni z tłumikiem czy noży. Zajmuje się np. jakąś bazę wrogich żołnierzy, a oni nie mają o tym najmniejszego pojęcia. Najlepiej żeby grafika była zjadliwa, czyli gry minimum z 2004-2005r. wzwyż. Akcja może dziać się podczas II WŚ lub w czasach współczesnych. Może to być gra z kamerą TPP czy FPP. Najlepiej jakiś FPS z takimi motywami. Kiedyś w coś podobnego grałem, już nie pamiętam tej gry. Ale miała dokładnie taki schemat i bardzo dobrze się bawiłem realizując wytyczne misji, omijając czy zabijając po cichu wrogich żołnierzy po kolei i np. trzeba było się zagłębić w głąb ich bazy i zabrać jakieś dokumenty. Bardzo lubię skradanki, więc właśnie takie FPSy z podobnymi motywami i możliwością skradania uważam za bardzo bardzo fajne gry. - Są podziemne fabryki, wielkie bunkry, podziemne tunele które eksplorujemy. Kierowałbym się też w stronę FPSów : >. Chociaż jakimiś przygodówkami typu point'n'click, w których trzeba pomyśleć - a posiadają podobne motywy, to nie pogardzę. Z góry dzięki za propozycje. Pozdrawiam! Edytowane 28 Maj 2012 przez Takumi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 29 Maj 2012 Seria Commandos, Jagged alliance, Sudden strike. Desperados też pod to podchodzi. Z point 'n click mogę polecić machinarium (choć klimaty zupełnie inne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Zgłoś Napisano 29 Maj 2012 całą seria Splinter Cell imo "must play" do tego różne podróbki np. poskie Gorky zero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boogush 0 Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2012 Myślę, że Sudden strike może Ci się spodobać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2012 Arma może, ze skradanek jeszcze Thief mi przychodzi na myśl. Bunkry, podziemne tunele, jaskinie - Skyrim, Oblivion, Morrowind. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrpump 0 Zgłoś Napisano 25 Luty 2017 Witajcie Company of Heroes- pasuje do opisu Jezeli poszukujecie w/w gier oraz innych moge polecic wam strone https://www.g2a.com/r/user-57bf16fbb6699 Znajdziecie tam gry stare i nowe na kazda platforme w mega promocjach 100% legalnie i szybko Goraco polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach