Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
interio

Lenovo IdeaPad Y570

Rekomendowane odpowiedzi

Zbliża sie u mnie moment wymiany laptopa - służy mi i do pracy i do odpoczynku, dlatego też celuje w półkę cenową od 3000 zł do 4000 zł. Wydaje mi sie ze za ta kwote kupie juz cos dobrego. Teraz korzystam ze starszej Toshiby i wydaje mi sie ze to juz czas na zmiane marki:). Zastanawiam sie nad Lenovo IdeaPad Y570 - troche poczytałem i wydaje mi sie optymalnym rozwiązaniem. Co myślicie o tym modelu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

używam lenovo z tej serii Y570 tylko innego modelu, jak szukasz już w kompturoniku to looknij TUTAJ - ja mam dokładnie te egzemplarz i moim zdaniem sprawuje się kapitalnie. Prędkość, wytrzymałość i nareszcie coś co ma w miarę matową obudowę bez tych błyskotek na których ciągle mam łapy odciśnięte. Moim zdaniem te Lenovo są super. Zajrzyj sobie do jakiegoś sklepu, może będą mieli takowego na żywo do obejrzenia. A jak za tą cenę to sprzęcik jest naprawdę moim zdaniem mocny. Gierki też śmigają!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe nie ze szukam w komputroniku ale tam mi jest łatwiej szukac, bo mam wszystko pod ręką:D. A powiedz mi czym poza ceną te dwa Lenovo sie różnią?;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładam do oceny jeszcze jednego - dzisiaj sie nim chwile bawiłem i mi sie spodobał, a kosztuje nieporównywalnie mniej niż pozostałe = Lenovo Z570 Wiem ze bebechy ma zdeczka gorsze ale oszczędzam ponad 1000zł, a dzisiaj doszedłem do wniosku ze az tak wypasiony sprzet będzie mi chyba nie potrzebny, choc to Y570 dalej robi na mnie mega pozytywne wrazenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak stanęło na tym Lenovo Z570:). Śmiga już u mnie drugi tydzień z dużą częstotliwośćia i jest sprzęcik ok:). A tego komputronika to mi kurka wykrakałeś - tam kupiłem:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dobrze zrobiłeś, bo Lenki maja naprawdę niezłe wzięcie teraz, są po prostu dobre, więc nie ma co ciskać się na jakieś inne marki. Cena dobra, model fajny. Gratuluję zakupu, na pewno nie będziesz żałował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt i pod względem konfiguracji prezentuje się naprawde bardzo dobrze,więc mam nadzieję że dobrze Ci posłuży. Daj znać za jakiś czas jak się sprawuje nowy sprzęt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie rzecz biorąc to laptopy Lenovo są coraz lepsze i ludzie stopniowo się do nich przekonująsmile.png Sam posiadam 13 calowego Lenovo U310 (przeczytajcie o nim tutaj : techon.pl/hardware/item/1231-lenovo-ideapad-u310-idealny-sprzęt-w-niskiej-cenie.html) i jestem w nim zakochany. Kosztował zaledwie 1900 zł a jest bardzo fajny smile.png Dlatego myślę, że nie ma co wydawać pieniędzy na szajsowe Vaio od Sony , czy Asusy, tylko trzeba zwrócić uwagę na Lenovo wink.png

Edytowane przez digbuzz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie rzecz biorąc to laptopy Lenovo są coraz lepsze i ludzie stopniowo się do nich przekonująsmile.png Sam posiadam 13 calowego Lenovo U310 (przeczytajcie o nim tutaj : techon.pl/hardware/item/1231-lenovo-ideapad-u310-idealny-sprzęt-w-niskiej-cenie.html) i jestem w nim zakochany. Kosztował zaledwie 1900 zł a jest bardzo fajny smile.png Dlatego myślę, że nie ma co wydawać pieniędzy na szajsowe Vaio od Sony , czy Asusy, tylko trzeba zwrócić uwagę na Lenovo wink.png

Dokladnie, zgadzam sie - tez mam Lenovo 580 i uwazam, ze za cene 1600 nie kupilabym lepszego. Wszystko dziala bez zarzutu. Bateria ladnie trzyma. Moj wczesniejszy HP byl po stokroc gorszy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...