mentis 0 Zgłoś Napisano 13 Październik 2011 Coraz więcej słychać o e-księgarniach, o nowym trendzie, dlatego chciałem się dowiedzieć jakie macie zdanie i jakie e-księgarnie polecacie z których usług już korzystaliście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wistler 19 Zgłoś Napisano 13 Październik 2011 Generalnie z ebooków staram się korzystać jak najrzadziej - dopiero wtedy, gdy nie ma innej możliwości. Przy komputerze i tak spędzam za dużo czasu, lubię więc tradycyjnie usiąść z książką w fotelu. Może sytuacja się zmieni, gdy będzie mnie stać na jakiś przyzwoity tablet. Jeżeli chodzi o korzystanie z ebooków, najczęściej bywają to podręczniki akademickie. Beletrystyki w e-wydaniu jeszcze nie próbowałem. Z tego tytułu nie polecę Ci niestety żadnych księgarni internetowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kerrol 0 Zgłoś Napisano 13 Październik 2011 Też jestem zainteresowany tym tematem ale cieżko znaleść konkretne informacje na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
roke 0 Zgłoś Napisano 20 Październik 2011 Fakt na rynku coraz więcej takich księgarni ja już od paru miesięcy zamawiam książki w księgarni czytam.pl, i chwalę ją sobie bezproblemowa przesyłka i duży wybór, także z mojej strony to tyle, nie wiem jak inni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2022 (edytowane) Polecicie jakaś księgarnię z podręcznikami w dobrej cenie? Chodzi o książki do VII klasy. Na razie zamówiłem podręcznik do religii ale zostały mi jeszcze pozostałe przedmioty. Edytowane 6 Lipiec 2022 przez nielubiezimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi