Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
mentis

Rozeznanie po e-księgarniach

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz więcej słychać o e-księgarniach, o nowym trendzie, dlatego chciałem się dowiedzieć jakie macie zdanie i jakie e-księgarnie polecacie z których usług już korzystaliście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie z ebooków staram się korzystać jak najrzadziej - dopiero wtedy, gdy nie ma innej możliwości. Przy komputerze i tak spędzam za dużo czasu, lubię więc tradycyjnie usiąść z książką w fotelu. Może sytuacja się zmieni, gdy będzie mnie stać na jakiś przyzwoity tablet. ;)

Jeżeli chodzi o korzystanie z ebooków, najczęściej bywają to podręczniki akademickie. Beletrystyki w e-wydaniu jeszcze nie próbowałem. Z tego tytułu nie polecę Ci niestety żadnych księgarni internetowych. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem zainteresowany tym tematem ale cieżko znaleść konkretne informacje na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt na rynku coraz więcej takich księgarni ja już od paru miesięcy zamawiam książki w księgarni czytam.pl, i chwalę ją sobie bezproblemowa przesyłka i duży wybór, także z mojej strony to tyle, nie wiem jak inni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecicie jakaś księgarnię z podręcznikami w dobrej cenie? Chodzi o książki do VII klasy. Na razie zamówiłem podręcznik do religii ale zostały mi jeszcze pozostałe przedmioty.

Edytowane przez nielubiezimy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...