Aser 1 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 Jeszcze całkiem niedawno dla siebie składałem coś takiego ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi128 0 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 czyli jakis tanszy ram z ta pamiecia berz ultra i innych napisów które nie rozumiem naped mam ale ze starym podłączeniem wiec niezbyt. zapomnialem o napedzie naped tzn nagrywarka jakas tania samsunga ewentualnie sony podejrzewam jakies 75zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) To może GeIL DDR3 8GB 1333MHz Value Plus CL9 za niecałe 200zł, Ja dopłaciłem za HyperX - WOW!, Genesis - WOW!! i XMP - WOW!!! - łoł nie wiem po co ;-), ale radiatorki Mi się spodobały Edytowane 19 Lipiec 2011 przez Aser Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi128 0 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 A Kingston nie lepszy jeśli chodzi o pamięci RAM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Generalnie z tego co się orientuję to niezależnie czy weźmiesz GeIL'a, GoodRamy czy Kingston'ea to nie będzie miało to żadnego znaczenia przy standardowym zestawie pamięci jakimi w tym przypadku są 1333Mhz CL9. Edytowane 19 Lipiec 2011 przez Aser Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 Jeśli bierzesz pamięci to powinieneś znać firmę, którą wybierać. Wszędzie, nawet w przypadku RAM są firmy lepsze i gorsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi128 0 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 Czyli dobrze się znam myśląc,że Kingston to lepsza firma czy jednak żyje w błędzie i się myle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 Kingston to dobra firma, nie żyjesz w błędzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2011 Generalnie z tego co pamiętam "kiedyś" mam na myśli 8-9 lat temu jak ktoś kupował pamięci Kingstona to był "gość". Teraz troszeczkę się zmieniło tzn. dobrych pamięci jest sporo na rynku miałem na myśli to, że jak kupisz GeIL'a czy Kingstona o taktowaniu 1333Mhz i op. CL9 to nie zauważysz różnicy. Polecam Patrioty, Corsair'y, Kingstone'y, GeIL'e. Z tymi pamiątkami miałem do czynienia składając kompy i nigdy nie było żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi128 0 Zgłoś Napisano 20 Lipiec 2011 Czyli nie żyję w błędzie i coś tam czaje Z tego co podałeś ASER te frmy to wydaje mi się że Kingstona wezme bo tę firme czaje Dzięki za pomoc W nagrodę żeby się odwdzięczyć możecie przyjść pograć troche na kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Zgłoś Napisano 20 Lipiec 2011 Sam wziąłem Kingstone'a , a kupowałem tydzień temu hehe. Brałbym Patriota, ale nie było fajnego zestawu 2x4GB w dobrej cenie, a po przeczytaniu kilku recenzji pamięci Kingstona doszedłem do wniosku, że będzie to dobry zakup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczi128 0 Zgłoś Napisano 20 Lipiec 2011 Kingston zawsze mi się kojarzył z lepszą firmą a nie bublem jakimś także jestem do Kingstona już przekonany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Zgłoś Napisano 20 Lipiec 2011 Tak GoodRam Pro wymiatają. Dobre bo polskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach