Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Cynamon

Czy wymienić Asus EEE 1005PX na Ipada?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam aktualnie Asus EEE 1005PX alebardziej kusi mnie wymiana na pada. Netbook służy mi raczej do netu niż do pracy. Czy opłaca się skórka za wyprawkę? Dopłacić i znaleźć (jak się uda) do 1.800zł ipada? Ma ktoś żeby poradzić?. Pobawiłem się nim tylko w jednym sklepie i trochę mnie ujeło. poradźcie a będę wdzięczny. Cena jak napisałem i służy do netu.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Cię stać to bierz go. Minusem dla mnie jest brak USB no i oczywiście obsługi Flasha. Ale poza tym zabawka fajna, no i wsparcie w postaci aplikacji też robi swoje. Gdybym miał duuużo pieniędzy to bym się nad nim zastanowił :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam bym jednak został przy netbooku. To jednak znacznie więcej możliwości niż taki iPad. Co prawda prestiż płynący z posiadania takiego cacka musi być ogromny, ale to nadal tablet, a nie komputer. Wszystko poza surfowaniem po sieci będzie Cię przyprawiało o ból głowy. Produkt Apple jako gadżet jest świetny, ale jako zastępstwo netbooka nie. Przynajmniej jeszcze nie teraz, bo podejrzewam, ze za dwa-trzy lata pewnie tablety wyprą tego typu komputery. Ale wtedy iPad 1 generacji będzie pewnie już przestarzałym sprzętem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...