koniec 0 Zgłoś Napisano 19 Grudzień 2010 czy jest najlepszy do zarządzania stroną?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koniec 0 Zgłoś Napisano 3 Styczeń 2011 czy jest najlepszy do zarządzania stroną?? pozdro już wiem, że tak, ale jaki najlepszy. joomla trudny dla laika, więc jaki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
munky 0 Zgłoś Napisano 2 Wrzesień 2012 To zależy co chcesz osiągnać, jakie masz potrzeby oraz myślać przyszłościowo w jakim kierunku będziesz chciał rozwijać swoje umiejętności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dim 0 Zgłoś Napisano 11 Wrzesień 2013 myślę, że godne polecenia darmowe systemy CMS to Joomla i WordPress. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Explorer 0 Zgłoś Napisano 7 Marzec 2014 WP dla początkującego to dobry pomysł - bardzo prosty i intuicyjny choć mało bezpieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasio112 0 Zgłoś Napisano 22 Marzec 2014 no ok joomla i wordpress ale pytanie w jakiej dziedzinie ? Blog to pewnie wordpress Sklep to pewnie prestashop Wizytówka najlepiej joomla / wordpress Zależy do czego będziemy go wykorzystywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karoll5 0 Zgłoś Napisano 25 Marzec 2014 (edytowane) Tak naprawdę zależy wszystko od tego jakiego typu stronę robisz Np. jeśli jest to coś profesjonalnego jak sklep czy strona firmy to najlepiej zatrudnić programistę żeby zrobił stronę od 0. Jeśli to ma być blod czy forum to masz do tego odpowiednie cmsy. A jeśli chodzi o stronę czysto hobbistyczną to nie ma raczej znaczenia co wybierzesz ważne żeby Ci się podobało. ______________________________________________________________________________________________________________________ szybki i skuteczny kurs programowania aplikacji na androida Edytowane 4 Grudzień 2014 przez Karoll5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grajs 0 Zgłoś Napisano 6 Listopad 2014 Zgadzam się z Karoll5 najlepiej się zastanowić do czego chcesz używać takiego cmsa, ja osobiście preferuję wordpressa, lecz w celu własnego rozwoju też ostatnio zacząłem używać joomli. Można wybrać również taki cms, którego się nie zna właśnie w celu zdobycia doświadczenia do jego obsługi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebastianbal 0 Zgłoś Napisano 26 Maj 2015 Najprostszy to WORDPRESS ! Nic dodać nic ująć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal76 0 Zgłoś Napisano 16 Czerwiec 2015 Tak jak opisane jest wyżej polecam właśnie i przede wszystkim WORDPRESSA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liczyhrabia69 0 Zgłoś Napisano 27 Sierpień 2015 Może powtórzę to co było pisane wyżej, ale opiszę z własnych doświadczeń. Najprostszy zdecydowanie jest Wordpress, tylko nie do wszystskich zastosowań się nadaje. Joomla i drupal są dość ciężkie dla początkujących użytkowników, ale można je dostosować do większości potrzeb. Całkiem przyjemny przynajmniej dla mnie był php fusion - postawiłem kiedyś bez problemu na tym stronę dla klubu piłkarskiego i pamiętam, że obsługa nie była problematyczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos 0 Zgłoś Napisano 9 Wrzesień 2015 Wszystko tak naprawdę zależy od tego dla kogo jest strona i co ma na niej być. Po co np. używać Joomli do zwykłej prostej stronki aktualizowanej od wielkiego dzwona i bez jakiegokolwiek udziału osób trzecich? Oczywiście poza odwiedzinami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Zgłoś Napisano 25 Wrzesień 2015 (edytowane) Joomla - praktycznie nieograniczone możliwości, od bloga po duży sklep internetowy http://www.studiosiedem.com.pl/index.php/gadzety-reklamowe/artykuly-pismienne/d%C5%82ugopisy-plastikowe Edytowane 25 Styczeń 2016 przez klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2015 Wordpress jest najprostszy, Joomla pod bardziej skomplikowane strony. Pozostaje jeszcze Magento i Shoper pod sklepy. Powinno być tego więcej teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr3000 0 Zgłoś Napisano 10 Październik 2015 ja jestem dogadany z ekipą od PageEditor. robie mega proste wdrożenia, dostaję od nich hajs za klienta z każdej licencji a jak coś więcej mu sprzedadzą to jednorazowo też. nie miałem z nimi nigdy problemu. polecam polskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Zgłoś Napisano 29 Październik 2015 PikoCMS jeżeli interesuje Cię proste rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verent 0 Zgłoś Napisano 31 Październik 2015 Jeżeli chodzi o CMS'y to polecałbym tylko Wordpress'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enquau 0 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2015 Jak CMS to Wordpress, tylko warto go dobrze zabezpieczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JDziuk87 0 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2015 wszystko zależy od potrzeby - dla prostej strony WP, dla bardziej zaawansowanych polecam drupala, którego teraz korzystam - bardzo przyzwoity o de facto nie ograniczonych możliwośćiach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiilip30k 0 Zgłoś Napisano 13 Marzec 2017 (edytowane) Wordpress jest całkiem intuicyjny. Dzięki dużej ilości wtyczek łatwo można rozszerzać jego funkcjonalności. Edytowane 13 Marzec 2017 przez Fiilip30k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janbuk1 1 Zgłoś Napisano 22 Maj 2017 Zaletą wordpressa jest też to, że jest mnóstwo informacji o nim w necie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksiu432 1 Zgłoś Napisano 25 Maj 2017 No tak średnio bym powiedział co prawda jest trochę ale większość bardzo słabo wykonane poradniki i tyle :/ Biała listwa przypodłogowa Atena 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papaja 0 Zgłoś Napisano 29 Czerwiec 2017 Wordpress jest intuicyjny? Jedynie od strony panelu administracyjnego chyba Podobnie intuicyjnymi można by nazwać Joomle czy Drupala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elerow 0 Zgłoś Napisano 3 Styczeń 2019 czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianeke 0 Zgłoś Napisano 5 Styczeń 2019 Dzięki wielkie za sprawdzone porady w tym zakresie. Myślę, że przyda mi się to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach