jedrii 0 Zgłoś Napisano 14 Lipiec 2010 Witam, założyłem ten temat ponieważ nie mogę znaleźć pewnej gry. Postaram się ją opisać: Chodzi o grę z kategorii piłka nożna, grałem w nią parę lat temu (5 lub 6). W grze chodziło o prowadzenie kariery JEDNEGO piłkarza, zarabiało się pieniądze za które można kupować różne rzeczy - samochody, domy, sprzęty do domu, meble itd, kamera w czasie gry skierowana na boisko z góry (tak jak w pierwszych GTA), pamiętam że można było przechodzić, jeździć na testy do innych klubów. Grafika słaba ale grywalność niesamowita (grafa podobna do tej w SENSIBLE SOCCER - http://img706.imageshack.us/img706/8488/sensiblesoccerreturns.jpg ). Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc! z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedrii 0 Zgłoś Napisano 26 Lipiec 2010 Odpisze ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gertrud 0 Zgłoś Napisano 28 Lipiec 2010 To nie jest przypadkiem New Star Soccer? Coś mi się swego czasu obiło o uszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiemekPL 0 Zgłoś Napisano 10 Sierpień 2010 Niewiem ale dobrym odpowiednikiem będzie fifa06,07,08,09,10.Ta ostatnia jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konri976 0 Zgłoś Napisano 6 Wrzesień 2010 Kolega wyżej ma rację to jest na pewno New Star Soccer. Ja gram w NSS 3 i bardzo dobra gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach