biurowiecki120 0 Zgłoś Napisano 3 Lipiec 2010 nie wiem co jest grane po pewnym czasie chodzenia komputera, wszystkie okienka zaczynają skakać. Rozszerzają się do pełnego ekranu i zmniejszają spowrotem. Domyslam się, że to może być coś z systemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmaster 0 Zgłoś Napisano 3 Lipiec 2010 Oczywiście może to być problem systemu, mogło cos się zwalić, albo jakiś wirus, czy coś podobnego. Ale takie anomalie może powodowac tez sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ujmnhy 0 Zgłoś Napisano 3 Lipiec 2010 Według mnie system sie powalił, radze przeinstalować. Jednak nie wykluczam wpływu sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmaster 0 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2010 U mnie kiedyś różne anomalie powodowała klawiatur. Nie mam pojęcia jak ale tak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biurowiecki120 0 Zgłoś Napisano 10 Lipiec 2010 Znalazłem przyczynę problem. Był nią klawisz F11 odpowiadający za włączanie pełnego ekranu w okienkach. Wyjąłem ten klawisz i jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskasub 0 Zgłoś Napisano 10 Lipiec 2010 No widzisz, jak sprzęt może wpłynąć na system. Nawet coś tak niepozornego jak zacięty klawisz. Radzę poszukać nowej klawiatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach