xmaster 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2010 Znacie jakieś tytuły na Mac OS? Czy w ogóle są robione gry na ten system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskasub 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2010 Gry są ale wiadomo nie wszystkie. Widziałem Fable i Battlefield. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ujmnhy 0 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2010 Ludzie to nie średniowiecze. Przecież w Stanach ogromna część rynku to Maci, więc jakby nie mieli produkować gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskasub 0 Zgłoś Napisano 5 Lipiec 2010 W stanach ludzie grają w gry na konsolach, nie na komputerach. Dlatego produkują raczej mało gier na Mac'i nawet jeśli są one pokaźną częścią rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowe44 0 Zgłoś Napisano 12 Październik 2015 Oczywiście, że są gry na MAC os jakie gatunki Cię interesują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samusek 0 Zgłoś Napisano 27 Luty 2016 ja bym pograł w mario na moim macu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian4453 0 Zgłoś Napisano 21 Styczeń 2020 Ja mam tyle gier że każdy ode mnie pożycza.Nikt na pewno tylu gier nie ma. ________________________________________________________ kurier oferta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach