xmaster 0 Zgłoś Napisano 28 Czerwiec 2010 Chciałbym tanio ulepszyć kompa. Od razu powiem, że nie mam dużo kasy. Poszukuję taniej karty graficznej i jakiegoś procka. Komp stary, ale ma 4GB RAM'u. Co polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anoda 0 Zgłoś Napisano 28 Czerwiec 2010 4Gb ramu to dużo i powinno ci do wszystkiego jak najbardziej starczyć. Poszukaj jakiejś karty graficznej marketowej, czyli takiej taniej okrojonej wersji i jakiegoś procka AMD 2 rdzenie, to powinno ci wystarczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiduu95pl 0 Zgłoś Napisano 28 Czerwiec 2010 a ile mniej więcej chcesz wydać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biurowiecki120 0 Zgłoś Napisano 29 Czerwiec 2010 Jeśli naprawdę nie dużo, to polecam coś takiego jak pisze anoda. Ale lepiej by było jakbyś podał zakres cenowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anoda 0 Zgłoś Napisano 30 Czerwiec 2010 Możesz też kupić jakąś bardziej wypasioną na allegro. Wiadomo, że w tym przypadku chodzi o używane podzespoły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek970 0 Zgłoś Napisano 30 Czerwiec 2010 Czy wy możecie mi pomóc? Mam do wykorzystania 2500 ZŁ. Link do mojego tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskasub 0 Zgłoś Napisano 5 Lipiec 2010 I jak tam zdecydowałeś się na coś. Może nadal potrzebujesz pomocy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2010 Powiem krótko - śmieszne odpowiedzi... Przede wszystkim podaj konfiguracje obecnego komputera. Bez tego nic konkretnego nikt Ci nie poda, bo np. procesory są na różne podstawki, a karty graficzne na różne złącza (PCIe, AGP). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach