ujmnhy 0 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2010 Jakie gry możecie polecić na starszy sprzęt. Dodam, że procesor jedno-rdzeniowy, 4gb pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luklas 0 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2010 Quake 3 Arena wymiata myślę, ze będzie działało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2010 hmm zależy o jak starszym sprzęcie mówimy ;] no i zależy jaki typ gry ale ogólnie CS 1.6 Europa Universalis Warcraft III FIFA/NHL/NBA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ujmnhy 0 Zgłoś Napisano 30 Czerwiec 2010 Grafa zintegrowana, procek amd 1,8. Znajdą się jakieś ciekawe produkcje, a Quake chodzi rewelacyjnie, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biurowiecki120 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2010 Myslę, że by nawet fifa 09 poszła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anoda 0 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2010 Dodanie tyle pamięci do starego zestawu może dużo zdziałać. Szczególnie jak masz zintegrowaną grafę, to może ona pobierać pamięć do swoich operacji z Ramu. Dużo całkiem nowych gierek pójdzie, może Mirrors Edge? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2010 Widzę, że bajkopisarze się znaleźli... Skoro zintegrowana karta graficzna z niskiej półki (a zapewne taka jest, bo jedynie nowy ATI Radeon HD3200 lub HD4200 potrafi coś uciągnąć z sensowną liczbą klatek) to nie liczyłbym na wiele (gry z lat 2000-2003 max, a i to zależy jakie). Pasjans na pewno pójdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biurowiecki120 0 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2010 Żadni bajkopisarze. Widać kolega nie sprawdzał to nie wie. Ja miałem podobny, stary komputer i Fifa 09 chodziła, oczywiście nie mówimy tu o maksymalnych ustawieniach, ale dało się grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach