D154573R 1 Zgłoś Napisano 16 Marzec 2010 Drodzy użytkownicy forum PC Centre. Kolejna recenzja notebooka, a dokładnie wybór marki i konkretnego modelu zależy tylko od Was. W tym temacie zamieszczajcie swoje propozycje, a my postaramy się o zdobycie modelu najbardziej przez Was pożądanego. Dodatkowo argumentujcie swój wybór i, jeśli chcecie, dopiszcie co w takowej recenzji mogłoby się znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 16 Marzec 2010 Cóż, ze swojej strony raczej nie mam nic do zasugerowania. Co najwyżej drobna uwaga, żeby było to coś z nowości producentów (laptopy z Core i3, i5, i7). Acer, HP, Toshiba, Dell (seria Vostro, itp.) wypuściły nowe modele z nowymi procesorami i tymi warto by było się zainteresować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D154573R 1 Zgłoś Napisano 16 Marzec 2010 A co powiecie na test notebooka z technologią Nvidia 3D Vision? Oczywiście nie mam nic przeciwko Radeonom z serii HD 5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 17 Marzec 2010 DELL Vostro 3300 z i5 albo najchętniej Dell Latitude E6400 ATG bo Latitude E6400 XFR to juz marzenia nie z tej ziemi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PCKom 0 Zgłoś Napisano 19 Marzec 2010 (edytowane) Dell Latitude E6400 ATG to jak dla mnie klasa biznesowa,ale przyznam że konfiguracje bardzo w porządku,chciałbym mieć taką maszyne. Edytowane 19 Marzec 2010 przez PCKom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 21 Marzec 2010 bla bla biznesowa nie biznesowa, zwykła gadka marketingowa ATG to powazny sprzet który mozna wziac w teren, jak sie dopakuje baterie 9 komorowa to juz lux a bebechy ma naprawde niczego sobie ;-) poza tym dell to marka sama w sobie tylko wiadomo cena boli :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach